Firmin Celestin Kokora

TRAINER | CUSTOMER EXPERIENCE
OVER CELESTIN

Be bold. Eén van de belangrijkste criteria als Traineroo trainer. En Celestin is zo’n persoonlijkheid! Wanneer hij binnenkomt weet je het. Vol energie, passie en overgave helpt hij teams bij het verbeteren van klantgerichtheid, gastvrijheid en service. Met een aanstekelijk enthousiasme. Al meer dan 15 jaar actief als trainer en teamcoach in de hospitality branche, en nog steeds elke dag met evenveel plezier.

Celestin spreekt vloeiend Duits, Engels en Frans. Daarnaast heeft Celestin een passie voor de Haka, een ceremoniële dans uit de Māori cultuur. In Europa vooral bekend van het rugby team The All Blacks.  En past deze ook regelmatig toe in zijn trainingen en workshops. Ben je op zoek naar een bevlogen trainer om jouw team een motivatie-boost te geven? Dan heb je met Celestin jouw trainer gevonden! Neem contact op Celestin via de onderstaande contact-knop.

STUUR EEN BERICHT

In contact komen met Celestin? Via het onderstaande formulier kun je rechtstreeks een bericht sturen. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

I’m not crazy or insane. I’m just a limited edition…

NEEM CONTACT OP MET
CELESTIN

Is jouw team toe aan een motivatie- en energieboost? Dan is Celestin daarvoor de juiste persoon! Celestin is gecertificeerd Experience STARs trainer faciliteert trainingen en workshops in het Engels, Duits of Frans. Heb je een vraag voor Celestin? Klik op de contactknop en stuur hem een bericht!

VOLG CELESTIN OP
INSTAGRAM
Celestin Kokora - Cele_brations - Traineroo 1
Celestin Kokora - Cele_brations - Traineroo 5
Celestin Kokora - Cele_brations - Traineroo 4
Celestin Kokora - Cele_brations - Traineroo 3
Celestin Kokora - Cele_brations - Traineroo 2
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.