Jeroen Bosman

PARTNER / SENIOR TRAINER CONSULTANT
OVER JEROEN

Jeroen Bosman heeft een achtergrond in de luchtvaart, horeca, hotellerie, educatie en gastvrijheid. Met ruim 25 jaar ervaring in verbinden, trainen, coachen, inspireren en conceptontwikkeling helpt Jeroen organisaties, mensen en teams bij de ontwikkeling en implementatie van serviceconcepten.

Jeroen is een veel gevraagd expert en spreker in binnen- en buitenland over o.a. zijn expertise op het gebied van klantbeleving. Daarnaast is Jeroen verbonden aan de Hotelschool The Hague,  werkzaam voor 5 internationale toonaangevende universiteiten in het buitenland en co-writer van verschillende Business Model- en Customer Experience boeken.

Als oprichter van Concept Innovators wordt Jeroen vaak ingezet bij de ontwikkeling en implementatie van nieuwe gastvrijheid- en serviceconcepten. Het team, de klanten, de transformatie en innovatie staan hierbij centraal. Samen de toekomst creëren: het mooiste wat er bestaat! Ben jij op zoek naar een bevlogen en inspirerende partner om nieuwe markten met klanten te verbinden, nieuwe ideeën en serviceconcepten te bedenken en ontwikkelen? Neem dan gerust contact op met Jeroen!

STUUR EEN BERICHT

In contact komen met Jeroen Bosman? Via het onderstaande formulier kun je rechtstreeks een bericht sturen. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

The true sign of intelligence is not knowledge but imagination…

ARTIKELEN GEPUBLICEERD DOOR
JEROEN BOSMAN

Vanuit zijn passie voor klantbeleving en business model innovation schrijft Jeroen Bosman met regelmaat artikelen, interviews en whitepapers. Op de hoogte blijven over onderwerpen als Business Model Innovation, Customer Experience, Customer Journey Mapping, Service Design, Luxury Marketing, Innovatie Sprints en Trend Forecasting & Future Thinking? Meld je dan aan voor onze maandelijkse Traineroo Update. Je ontvangt dat maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief.

Klantbeleving Loyaliteit Onderzoek Paradox - Traineroo - Jeroen Bosman Squared
Een tevreden klant is geen loyale klant

Het belang van een onderscheidende Customer Experience (CE) en het opbouwen van een loyaal klantenbestand is inmiddels doorgedrongen in zo ongeveer elke sector. Maar wat is de relatie tussen deze twee thema’s precies? In het onderzoek naar de “Paradox of Delight” komen we tot nieuwe inzichten en uitgangspunten. 

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER
JEROEN BOSMAN
Lydia Kers - Traineroo
Lydia Kers
Fletcher Hotels
Front Office Manager

Jeroen Bosman is een persoonlijkheid waar je niet om heen kunt. Spontaan, vol energie en positief aanwezig. Hij spreekt enorm veel talen, heeft kennis van zaken en is ambitieus met oog voor detail. Zelfs in moeilijke situaties blijft hij gevoel voor humor houden. Jeroen is in staat om met zijn werkwijze en houding een positieve effect te weeg te brengen op de werkvloer!

VOLG ONS OP
INSTAGRAM
Jeroen Bosman - Instagram Traineroo 4
Jeroen Bosman - Instagram Traineroo 1
Jeroen Bosman - Instagram Traineroo 2
Jeroen Bosman - Instagram Traineroo 6
Jeroen Bosman - Instagram Traineroo 5
Jeroen Bosman - Instagram Traineroo 3
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.