Kirsten Lang

SENIOR STRATEGY CONSULTANT
Kirsten Lang - KL Consultancy - Traineroo Training Coaching Consultancy
EXPERTISE

Leiderschap
Revenue Management
Project Management
Organisatie Verandering
Teambuilding

OVER KIRSTEN

Kirsten Lang heeft na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool Den Haag ruime ervaring opgedaan in de (inter)nationale hotellerie. Zij werkte onder andere voor The Student Hotel, Bilderberg Hotels & Restaurants, InterContinental Hotel Group en Hilton International. Vanuit haar brede ervaring helpt Kirsten organisaties en teams bij verandertrajecten en de vertaling van strategie en doelstellingen naar concrete oplossingen en acties. Doelgericht werken en het ontwikkelen van medewerkers en (leiderschap)teams staat centraal in haar aanpak. Kirsten is energiek en daagt uit om mensen en organisaties in beweging te krijgen. Samen werken aan meer tevreden klanten én medewerkers. Omdat verandering ook gewoon leuk kan zijn!

Kirsten is ervaren in het begeleiden van kleine en grote verandertrajecten. Met humor en oprechte betrokkenheid creëert zij draagvlak bij alle stakeholders. Kirsten beschikt over ijzersterke projectmanagement skills. Ze zet aan tot actie en brengt structuur aan in projecten. Uiteraard binnen de vastgestelde budgetten en deadlines. Wil je kennis maken met Kirsten? Klik hier om haar een bericht te sturen!

STUUR EEN BERICHT

In contact komen met Kirsten Lang? Via het onderstaande formulier kun je rechtstreeks een bericht sturen. Kirsten neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Do it with passion. Or not at all…

ARTIKELEN GEPUBLICEERD DOOR
KIRSTEN LANG

Vanuit haar passie voor organisatieverandering, leiderschapsontwikkeling en revenue management,  schrijft Kirsten Lang met regelmaat artikelen. Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze maandelijkse Traineroo Update. Je ontvangt dat maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief.

Kirsten Lang - Revenue Management Hotels Hospitality
Revenue Management is meer dan spelen met de prijs

Revenue Management is meer dan spelen met de prijs van een hotelkamer. Tegenwoordig spelen zaken als big data, marketing en reputatiemanagement een belangrijkere rol bij revenue management. Experts Jean-Pierre van der Rest en Kirsten Lang geven aan waarom.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER
KIRSTEN LANG
Mark Struik - Postillion Hotels - Kirsten Lang Traineroo Training Coaching Consultancy
Mark Struik
Postillion Hotels
Commercial Director

Kirsten Lang is zeer professioneel en heeft grote vakkennis. Zowel inhoudelijk als op het gebied van project management. Al snel had ik het vertrouwen dat het project bij haar in goede handen was. Kirsten zorgde ervoor dat iedereen zijn/haar afspraken nakomt, ongeacht plek in of buiten de organisatie. Daarnaast kon ik ook de kritisch opinie enorm waarderen. Ze hield de organisatie (en mij) vaak een spiegel voor wat zorgde dat we geen genoegen namen met maar 80%. Tegelijkertijd kon Kirsten ook goed omgaan met beslissingen die misschien niet haar directe voorkeur hadden. Al met al is het een succesvol project geworden, zowel qua technische implementatie als aan de proces kant (en binnen budget). Groot compliment en Kirsten is absoluut een aanrader!

Felix Hillen - The Student Hotel - Kirsten Lang Traineroo Training Coaching Consultancy
Felix Hillen
The Student Hotel
Managing Director

Wat een plezier om met Kirsten samen te werken! Of het nu gaat om de implementatie van nieuwe systemen, het opzetten van een trainingsprogramma of het samenstellen van teams voor de opening van een nieuw hotel, Kirsten krijgt het elkaar. Ze leidde complexe projecten in onze zeer dynamische organisatie en bewaakte milestones, budgetten én kwaliteit. En dat allemaal op een ontspannen en leuke manier, waardoor er buy-in ontstaat van alle betrokkenen. Ik kan niet wachten op een volgend project!

Florinda Eletto - The Student Hotel - Kirsten Lang Traineroo Training Coaching Consultancy
Florinda Eletto
The Student Hotel
Regional Sales Director Europe

Kirsten is energiek en inspirerend. Ze heeft  uitgebreide kennis op het gebied van commerciële strategie, projectmanagement, training & coaching. Groter projecten beheert ze van A tot Z, waarbij ze verbindt met stakeholders op elk niveau in de organisatie. Van directie en management teams tot aan teamleiders en medewerkers op de werkvloer. Ze werkt zelfstandig maar is zeker ook een teamplayer. Kirsten is constructief en motiverend in haar werkwijze. Ze maakt het verschil in elke organisatie!

Rick Dieteren - Van der Valk Hotels - Kirsten Lang Traineroo Training Coaching Consultancy
Rick Dieteren
Van der Valk Hotels
Revenue Coördinator

Kirsten Lang heeft ons voorzien van een zeer doelgerichte training Revenue Management. Hierbij heb ik veel kennis opgedaan van een echte pro! Tijdens de training hebben we concrete doelstellingen meegekregen om het komende jaar mee aan de slag te gaan. En daarmee de revenue strategie binnen Van der Valk Hotel Heerlen te verbreden en verbeteren.

Marjon Terpstra - Olympia - Kirsten Lang Traineroo Training Coaching Consultancy
Marjon Terpstra
Performance Solutions
Lead Development - Product Owner a.i. GrowBee

Kirsten is een getalenteerde, betrokken en gedreven professional. Ik heb Kirsten ervaren als iemand die openstaat voor vernieuwing, die secuur en pragmatisch is maar vooral ook erg prettig en transparant in de samenwerking. Kirsten is een echte vakvrouw met passie voor wat ze doet!

Monika Sand - Lindner Hotels Resorts - Kirsten Lang Traineroo Training Coaching Consultancy
Monika Sand
Lindner Hotels & Resorts
Corporate Revenue Manager

Bij de Lindner Hotels Group hebben we het genoegen gehad om met Kirsten Lang te werken als onze trainer voor Revenue Management trainingen. We hebben Kirsten ervaren als een zeer professionele trainer, die door de schat aan ervaring al tijdens de voorbereiding onze trainingen heeft helpen verbeteren. Door haar kennis en motivatie kan Kirsten tijdens de training waardevolle inzichten leveren. Haar passie voor Revenue Management werkt aanstekelijk! Wij werken ook in de toekomst graag weer met Kirsten samen.

Joost Serrarens - The Student Hotel - Kirsten Lang Traineroo Training Coaching Consultancy
Joost Serrarens
The Student Hotel
COO

Sinds 2014 is Kirsten betrokken bij een breed scala aan strategische projecten (IT, HR, Operationeel, Kwaliteit etc.) tijdens de start- en opschalingsfase van The Student Hotels. Ik heb het genoegen gehad om met haar samen te werken aan de meeste daarvan. Succesvol projectmanagement is een combinatie van harde en zachte vaardigheden. Oplevering van het project, op schema, binnen budget en de mogelijkheid om een positieve ervaring te bieden aan het team om je heen. Kirsten is een meester in het managen van die combinatie en levert altijd! Zeer gedreven, gemotiveerd en gefocust.

VOLG KIRSTEN OP
INSTAGRAM
Kirsten Lang - Instagram 5
Kirsten Lang - Instagram 1
Kirsten Lang - Instagram 6
Kirsten Lang - Traineroo Training Coaching Consultancy
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.