Marjan de Jong

TRAINER / COACH
OVER MARJAN

Marjan de Jong droomt van een wereld waarin ieder bedrijf vanuit de kern van haar bedrijfsvoering impact maakt. Sociaal ondernemen is het nieuwe normaal. Marjan traint impact startups en coacht studenten op het gebied van marketing, innovatie en ondernemerschap. Daarnaast helpt ze ondernemers bij de ontwikkeling van duurzame businessmodellen, stimuleert ze (sociaal) ondernemerschap in organisaties en helpt ze ondernemers de Sustainable Development Goals (SDGs) te omarmen.

Waarom werken met Marjan? Marjan staat bekend om haar scherpe feedback en het continue terug gaan naar de basis. Waarom doe je wat je doet? En voor wie doe je het? Haar onderscheidend vermogen ligt in de combinatie tussen commercieel succesvol zijn en tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld. Met de juiste klant-inzichten en het juiste business model wordt jouw impact groter naarmate je omzet groeit.

Sparren over jouw businessmodel, sociaal ondernemen, SDG’s en “innoveren als een startup” met een bevlogen trainer/coach én succesvolle ondernemer? Neem dan gerust eens contact op met Marjan!

STUUR EEN BERICHT

In contact komen met Marjan? Via het onderstaande formulier kun je rechtstreeks een bericht sturen. Zij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

If you think you are too small to make an impact, try sleeping with a mosquito in your room.

ARTIKELEN GEPUBLICEERD DOOR
MARJAN

Vanuit haar passie voor sociaal ondernemerschap, sales & marketing én de ontwikkeling van duurzame businessmodellen deelt Marjan met regelmaat artikelen, interviews en white-papers. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen van Marjan de Jong en de andere auteurs of Traineroo? Meld je dan aan voor onze maandelijkse Traineroo Update. Je ontvangt dat maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER
MARJAN
Karin Zwiers - Hotelschool The Hague
Karin Zwiers
Hotelschool The Hague
Marketing & Innovation Lecturer

Ik heb Marjan de Jong ervaren als een leider die het beste uit haar teamleden weet te halen door empowerment en het faciliteren van intrinsieke motivatie. Marjan is een sterke strateeg die haar visie en gestelde doelen nooit uit het oog verliest. Ze is in staat om stakeholders bij projecten te betrekken en de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Wat Marjan doet doet ze met veel enthousiasme, en dat werkt aanstekelijk! Bovendien presteert Marjan enorm goed onder druk, weet de juiste prioriteiten te stellen en daarnaar te handelen.

Nathalie de Vries - Global MarCom Manager Philips
Nathalie De Vries
Philips
Global Marcom Manager Air and Domestic Appliances

Ik heb met Marjan de Jong gewerkt aan verschillende projecten. Marjan heeft haar prioriteiten altijd helder voor ogen en handelt daarnaar. Ze is  nuchter en down-to-earth in haar aanpak, en werkt prima onder hoge druk.  Marjan is enthousiast en gepassioneerd over haar vakgebied en weet waar ze over praat. Erg fijn om met haar samen te werken!

VOLG ONS OP
INSTAGRAM
Training - Traineroo Instagram 1
Training - Traineroo Instagram 5
Training - Traineroo Instagram 2
Training - Traineroo Instagram 4
Training - Traineroo Instagram 6
Training - Traineroo Instagram 3
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.