Miriam Tol

TRAINER / COACH
OVER MIRIAM

Werken met Miriam Tol staat garant voor enorm veel enthousiasme en lekker ‘met de voeten in de klei’. Logisch, want naast haar passie voor het faciliteren van trainingen is Miriam al meer dan 20 jaar actief als ondernemer van een ultra-modern melkveebedrijf. Ze is gewend om lekker aan te pakken. Te zeggen waar het op staat. Als je veel praat zonder wat te zeggen ga je het van Miriam horen. Dus laat je ‘management-bingo’ woorden maar thuis!

Vanuit haar achtergrond in bedrijfsfinancieringen heeft Miriam veel verstand van strategie en bedrijfsplannen. En van de doorvertaling naar realistische doelstellingen natuurlijk. Lekker pragmatisch. Daarom is Miriam ook sterk in het vertalen van strategische vraagstukken naar de werkvloer. Miriam zet zich in voor (taak) duidelijkheid en werkplezier, zowel op de werkvloer als binnen een managementteam.

En dan nog een leuke bijkomstigheid: Miriam nodigt jou en jouw team voor de training graag uit op haar melkveebedrijf in Zeewolde! Wil je kennis maken met Roeland? Klik hier om hem een bericht te sturen.

STUUR EEN BERICHT

In contact komen met Miriam? Via het onderstaande formulier kun je rechtstreeks een bericht sturen. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

It is only the farmer who faithfully plants seeds in the Spring, who reaps a harvest in the Autumn…

ARTIKELEN GEPUBLICEERD DOOR
MIRIAM TOL

Miriam Tol helpt organisaties bij het vertalen van strategie en doelstellingen naar concrete acties. Vanuit haar ervaring deelt Miriam met regelmaat artikelen over relevante onderwerpen. Veelal gebaseerd op eigen ervaringen. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties van Miriam Tol en de andere auteurs van Traineroo? Meld je dan aan voor onze maandelijkse Traineroo Update. Je ontvangt dat maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief.

training-leadership-confrontation-reflection
Pak ze maar eens flink aan!

Je moet ze wel flink confronteren, hoor Niño.
Vertel ze maar eens haarfijn hoe het zit.
Echt, confronteer ze maar stevig.
Haal ze maar door de wasstraat.
Het is nodig.

William
Meer tijd om leuke dingen te doen!

Ken je flow? Weet je hoe het voelt? Ken je het gevoel dat je alleen maar met de taak die voor je ligt bezig bent? Dat is flow. Flow is de hoogste productieve staat en dit is cruciaal om maximaal productief te worden. In flow komen is niet zo moeilijk.

Vertrouwen-Leiderschap-Samenwerking
Kwetsbaar vertrouwen

Kwetsbaar vertrouwen vraagt om voorbeeldgedrag vanuit leiderschap. Wanneer je je als leider kwetsbaar op durft te stellen is dat indirect een uitnodiging aan het hele team om hetzelfde te doen. Dit geldt overigens niet alleen voor vertrouwen, maar voor elk gewenst gedrag. Doe het zelf (voor) en de kans is groot dat anderen het ook gaan doen.

MIRIAM TOL
IN ACTIE
Miriam Tol - Training Traineroo Talent Development 4
Miriam Tol - Training Traineroo Talent Development 3
Miriam Tol - Training Traineroo Talent Development 5
Miriam Tol - Training Traineroo Talent Development 2
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.