Rozemarijn van der Post

Learning Development Manager
Rozemarijn van der Post - Traineroo Learning Development
EXPERTISE

Customer Experience
Blended Learning
Project Management
Culture + change management
Employee engagement/HR journey
Customer journey mapping
Learning design
Corporate communication

OVER ROZEMARIJN

Rozemarijn heeft een informele horeca achtergrond; ze is van jongs af aan opgegroeid in de horeca, ze heeft een oprechte passie en een diep begrip van de sector. In combinatie met haar opleiding en internationale ervaringen, heeft Rozemarijn een uniek en waardevol inzicht gekregen in de wereld van gast-/klantbeleving en learning & development.

Rozemarijn heeft 11 jaar ervaring in de learning & development industrie. Haar diepgaande kennis van klantbeleving koppelt ze aan HR en learning & development. Haar internationale perspectief in combinatie met haar passie voor het ontwikkelen van anderen, heeft haar in staat gesteld om innovatieve, op groei gerichte en duurzame leeroplossingen voor haar klanten te creëren en zich te richten op leerlingen van elk niveau binnen een organisatie/team/bedrijf.

Beginnend met microfinanciering trainingen in Jordanië tot nu werkend met teams en klanten van over de hele wereld, gevestigd in Nederland, heeft ze oprechte interesse in mensen, verschillende culturen, leren en een persoonlijk doel om mensen te helpen groeien en hun potentie te bereiken.

STUUR EEN BERICHT

In contact komen met Rozemarijn van der Post? Via het onderstaande formulier kun je rechtstreeks een bericht sturen. Rozemarijn neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Be the reason someone smiles today!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.