Zo doen wij dat! – Deelnemer Registratie App

Een nieuw bedrijf opstarten in spannend en leuk! Van scratch af aan beginnen, nieuwe concepten ontwikkelen met de gewenste klant- en deelnemerbeleving als uitgangspunt. De waardenetwerk-structuur van Traineroo biedt enorm veel vrijheid, inspiratie en slagkracht. En vraagt tegelijkertijd om een schaalbare aanpak als het gaat om ‘operational excellence’. Hoe kunnen wij vanuit Traineroo onze trainers hierin optimaal faciliteren? Wij besteden namelijk onze tijd namelijk graag aan dat wat er écht toe doet: waardevolle contactmomenten met jou als deelnemer of opdrachtgever. En wat minder graag aan administratieve rompslomp.

THERE’s AN APP FOR THAT!

Bij Traineroo werken we met ‘learning journeys‘. Elke training bestaat dus uit meerdere contactmomenten. Van registratie en intake tot e-learning modules, training evaluaties en het uitreiken van (online) certificaten. Daar komt best wel wat bij kijken qua organisatie. Eén van de activiteiten die ons als trainers enorm veel tijd kost is de deelnemer-registratie. Naast het verkrijgen van de juiste gegevens, het versturen van uitnodigingen, en het verwerken van wijzigingen in de gegevens hebben we ook te maken met bijvoorbeeld het maken van deelnemer-badges en registratielijsten. En die deelnemerslijst verandert nog wel eens. Een hoop gedoe dus. Daarom lanceren we vandaag voor onze trainers de Traineroo Participant Registration App, gekoppeld aan ons bestaande e-ticket systeem!

Een app voor ‘achter de schermen’ dus. Daar ga jij als klant of deelnemer weinig van merken. Alhoewel… wij hebben dus meer tijd voor jou en/of jouw deelnemers. En dat is ook precies de bedoeling. Voor Traineroo als organisatie en ons team van trainers maakt het alles veel gemakkelijker!

Online Training Registratie

Klanten of deelnemers kunnen zich nu al direct online aanmelden voor één of meer van onze trainingen uit de trainingskalender. Hier worden de deelnemer-gegevens ingevuld. Binnen enkele seconden na registratie (en oh ja… betaling) ontvangt de klant/boeker de factuur. De deelnemers ontvangen direct een bevestiging van hun deelname met een persoonlijk e-Ticket. Hoe dat eruit ziet? Klik hier voor een voorbeeld.

DIT KUNNEN ONZE TRAINERS ERMEE

Door de gegevens vanuit de registratie real-time te koppelen aan de Deelnemer Registratie App hebben trainers altijd inzicht in de meest actuele status van hun inschrijvingen. En kunnen ze via de app gemakkelijk deelnemers inchecken. Handmatig of via het scannen van de QR-code op het e-ticket.

  • De trainers van Traineroo hebben via een persoonlijk account toegang tot de Traineroo Participant Registration App. Hierin vinden zij een overzicht van alle trainingen waarvoor zij ingepland zijn.
  • Door op een training te klikken kunnen ze de status van de training bekijken (hoeveel deelnemers zijn er geregistreerd) en de deelnemer gegevens bekijken. Het bijwerken en versturen van deelnemerslijsten? Niet meer nodig, altijd de meest recente informatie beschikbaar!
  • Tijdens de trainingsdag(en) kan de trainer met zijn/haar telefoon de e-Tickets scannen of handmatig deelnemers inchecken. De aanwezigheid (of afwezigheid) van een deelnemer wordt verwerkt in ons training registratie platform.

Dit vind je misschien óók interessant...

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.