Coaching 1-op-1

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
Coaching 1-op-1 Persoonlijke Ontwikkeling - Traineroo

Over 1-op-1 COACHING

Je kent het gevoel vast wel. De training was leuk! Vol inspiratie en goede moed ga je de volgende dag naar je werk. Vastberaden om het hélemaal anders aan te pakken. In de praktijk blijkt dat eigenlijk best moeilijk te zijn. En zeker wanneer stress om de hoek komt kijken vallen mensen al snel terug in oud gedrag. Tijdens onze 1-op-1 coaching gesprekken bespreken we persoonlijke groeiwensen en ambitie, maar zeker ook obstakels. Uit ervaring hebben wij geleerd dat de effectiviteit van training exponentieel stijgt wanneer er opvolging middels coaching aan vastzit. Coaching is op meerdere manieren in te steken, wij bespreken dit graag met je!

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
Benieuwd wat onze meest populaire trainingen zijn op het gebied van klantbeleving & service, leiderschap en persoonlijke effectiviteit? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling van de trainingen op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
MEER WETEN OVER
1-op-1 coaching?
1-op-1 Coaching is dé meest gevraagde leermodule als aanvulling op trainingen. Logisch, want het helpt om veel meer rendement uit training te halen. Maar 1-op-1 coaching kan ook losstaand ingezet worden om mensen in de organisatie te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Wij zorgen altijd voor de perfecte match tussen coach en coachee. Wil je meer weten over de mogelijkheden van coaching? Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen dan snel contact met je op!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.