e-Learning

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
Traineroo Social Mobile eLearning Platform

Over e-Learning & Online Leren

Bij Traineroo winden we er geen doekjes om. Wij besteden onze tijd graag aan wat écht waarde toevoegt. Om leren effectiever te maken is het aanbieden van meerdere kortere leer-interventies noodzakelijk. Wij geloven dat e-learning, mits op de juiste manier ingezet, een belangrijke bijdrage levert in het leerproces. Kortere leermomenten met een hogere frequentie. Het opdoen van basiskennis over bijvoorbeeld een leiderschapsmodel, tips om beter te communiceren of de grondbeginselen van Revenue Management? Als je gemotiveerd bent om te groeien kun je deze kennis prima via één van onze e-learning modules opdoen. Zodat wij ons tijdens de training of workshop kunnen richten op waar het echt om gaat: jij en jouw persoonlijke ontwikkeling. Maar ook na een training of workshop kunnen wij e-learning modules inzetten. Dan meer gericht op het toepassen van het geleerde in de praktijk. of het verwerken van ‘post-training’ opdrachten. Wij hebben een breed scala aan e-learning modules op de plank liggen. Maar we helpen ook graag bij het maken van e-learning programma’s op maat. Bijvoorbeeld voor jouw introductieprogramma voor nieuwe medewerkers. Of de werking van een systeem. Of… nou ja. Laten we gewoon eens samen kijken hoe e-learning de ontwikkeling van jouw team kan ondersteunen.

Voor de training

We zijn graag effectief. Daarom bevat elke training een online e-learning module. Tijdens deze e-learning module bereiden we de deelnemers voor op de training. Een korte introductie, relevante artikelen, video’s en opdrachten maken hier onderdeel van uit. De e-learning module draagt bij aan een gemeenschappelijk beeld op de training en een (meer) gemeenschappelijk kennisniveau in de groep. Bovendien besparen we hiermee kostbare tijd tijdens de trainingsdag(en). Deze besteden we namelijk liever aan de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers. Het kennisniveau van de deelnemers wordt na elke module getest met een korte toets. Gemiddeld besteden onze deelnemers circa 30-60 minuten aan de voorbereidende e-learning module.

Na het voltooien van de e-learning module ontvangt de deelnemer een opdracht, specifiek gerelateerd aan het trainingsonderwerp. De opdracht dient uitgevoerd en ingeleverd te worden. De opdracht wordt door een gecertificeerde trainer nagekeken, beoordeeld én van feedback voorzien. Houdt er rekening mee dat de deelnemer circa 1-2 uur bezig zal zijn met deze opdracht. De opdrachten dient ter voorbereiding op de training en zorgt ervoor dat de deelnemer beter voorbereid én met aangescherpte leerdoelen aan de training deelneemt. De opdracht moet met tenminste een voldoende beoordeeld worden aan de training deel te kunnen nemen.

NA de training

Herhaling is een belangrijk onderdeel van leren. Deelnemers vallen snel terug in oud gedrag en/of oude gewoonten. Daarom blijven we via de online leeromgeving Traineroo.app in contact met de deelnemers. Na de trainingsdag worden de deelnemers uitgenodigd om de afrondende e-learning module te voltooien. Deze bevat herhaling vanuit de trainingsdag en aanvullende kennis, tip & tricks om het geleerde toe te passen in de praktijk! De deelnemers kunnen ook ná de training via de online leeromgeving vragen stellen aan, en ervaringen delen met, de trainer en/of de andere deelnemers!

Na de trainingsdag ontvangen de deelnemers een aanvullende opdracht ter uitvoering. Deze opdracht is bedoeld om het geleerde uit de training te implementeren in het dagelijks werk en de (gedrags)verandering te borgen. Ook kan de opdracht bedoeld zijn om het team en/of de organisatie hierbij te betrekken. De aanvullende opdracht wordt door een gecertificeerde trainer beoordeeld en van feedback voorzien. De deelnemer dient tenminste een voldoende te behalen voor deze opdracht om de training te voltooien.

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
Al onze trainingen zijn standaard voorzien van voorbereidende e-learning module. Benieuwd wat onze meest populaire trainingen zijn op het gebied van klantbeleving & service, leiderschap en persoonlijke effectiviteit? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling van de trainingen op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
MEER WETEN OVER
E-LEARNING
Wil je meer weten over e-learning en de manier waarop wij dit toepassen in learning journeys? Wij maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan fysiek, telefonisch of middels een video-call. Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen dan snel contact met je op!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.