Experience Journey

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
Traineroo - Experience Journey Inspiratie

Over de Experience Journey

Gluren bij de buren, we gaan letterlijk op reis! Dan kan lekker dichtbij, maar ook richting het buitenland. Benieuwd hoe andere bedrijven het doen? En vooral wat jullie daarvan kunnen leren? Wij stellen een inspirerend programma op waarbij we meerdere relevante bedrijven bezoeken. Voor, tijdens en na de bezoeken krijgen de deelnemers diverse opdrachten te verwerken. Onze ervaren trainers helpen deelnemers om leerpunten te zien en te benoemen. Reflectie naar de eigen organisatie is hier ook een belangrijk onderdeel van. Een Experience Journey wordt altijd op maat samengesteld, in overleg met jou natuurlijk. En daarbij maken we graag gebruik van ons grote netwerk in hospitality, retail, automotive en andere branches!

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
Een Experience Journey kan prima gecombineerd worden met één of meer van onze trainingen. Of het nu gaat om klantbeleving & service, leiderschap of persoonlijke effectiviteit. Wij hebben de meest populaire trainingen voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een online- of blended training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
MEER WETEN OVER DE
EXPERIENCE JOURNEY?
Inspiratie halen uit andere bedrijven is leuk, leerzaam en bijzonder nuttig. Tijdens de Experience Journey bezoeken wij bedrijven. Dat kan in de vorm van een mystery visit, een gewoon bezoek (we lopen binnen) of in combinatie met een meeting of presentatie van een inspirerend leider van het bedrijf. Wil je eens (vrijblijvend) sparren over een experience journey met jouw team? Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen dan snel contact met je op!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.