Intake Survey

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
Traineroo - Intake Survey Interview Training Leerdoelen

Over INTAKE SURVEYS- EN INTERVIEWS

Wij doen nooit zomaar ‘even een training’. Elke training wordt opgebouwd vanuit heldere leerdoelen én met de gewenste deelnemer-beleving als uitgangspunt. En toch zien wij intake surveys (online) en intake interviews als een cruciaal onderdeel in elke learning journey. Leerdoelen bepalen de inhoud, vorm en werkwijze van deze ‘learning journey’.

(Online) Intake Survey

Om de deelnemers zo goed mogelijk voor te bereiden én de trainer van input te voorzien nodigen wij de deelnemers uit om een ‘intake survey’ in te vullen. Hierin vragen wij hen, binnen de kaders van de leerdoelen, naar hun persoonlijke ontwikkelpunten. Wat willen zij zelf uit de training halen? Wat is hun beeld op de huidige situatie? Welke verandering is er nodig? En welk rol spelen zij daar zelf in? Door deelnemers hier vooraf over na te laten denken bereiden zij zich (onbewust) voor op de training. Daarnaast biedt deze informatie noodzakelijk inzicht voor de trainer en kan hij/zij (nog) beter inspelen op de individuele leerbehoeften van de deelnemers. Zo zorgen wij ervoor dat elke deelnemer de training met tenminste een dikke 8 beoordeelt, gegarandeerd!

Intake Interview

Afhankelijk van het doel van de training kunnen wij besluiten de online intake survey te vervangen voor een 1-op-1 interview. Dit is meestal het geval bij leiderschapstrainingen op senior/executive niveau, teamsessies en coachingstrajecten. De face-to-face aanpak (of middels video-calls) maakt het voor de trainer mogelijk om direct door te vragen op antwoorden, te reflecteren op gedrag (wat zeg je, en wat laat je zien) en de deelnemer te helpen zijn./haar ontwikkelpunten en leerdoelen scherper te formuleren.

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
Benieuwd wat onze meest populaire trainingen zijn op het gebied van klantbeleving & service, leiderschap en persoonlijke effectiviteit? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling van de trainingen op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
MEER WETEN OVER
INTAKE SURVEYS & Interviews
Wil je meer meer informatie over de wijze waarop wij ons voorbereiden op trainingen? Wij lichten dat natuurlijk graag toe. Dat kan fysiek, telefonisch of middels een video-call. Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen dan snel contact met je op!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.