Intervisie

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
Traineroo - Intervisie Moreel Beraad Communicatie Gesprek Diepgang

Over de werkvorm “intervisie”

Bij een intervisie leggen we vraagstukken op tafel. Dit kan een algemene uitdagingen in de organisatie zijn, maar ook barrières in persoonlijke ontwikkeling kunnen in intervisie-vorm aangepakt worden. Het uitgangspunt van een intervisie is deskundigheid van de deelnemers. Dat is wat anders dan veel kennis hebben! Een veelgebruikte uitspraak van onze oprichter Jeroen van der Schenk is dan ook: “Everybody’s an expert to someone!”. Het stellen van open vragen is een cruciaal onderdeel van een intervisie. Omdat in de praktijk blijkt dat mensen snel geneigd zijn om met oplossingen te gooien of het gewenste antwoord in hun vraag te verpakken raden wij aan om intervisie-momenten door een externe expert te laten faciliteren. Vooraf bepalen wij samen rondom welke thema’s en in welke vorm dit plaatsvindt. Ter afsluiting: een belangrijk voordeel van een intervisie is de brede betrokkenheid bij de oplossing van een probleem of uitdaging! Heb jij een (organisatie)vraagstuk en wil je weten of een intervisie hierin kan bijdragen? Wij denken graag met je mee. Neem gerust even contact met ons op!

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
Een intervisie kan als losse interventie gebruikt worden, maar kan zeker ook als werkvorm tijdens een training ingezet worden. Of het nu gaat om klantbeleving & service, leiderschap of persoonlijke effectiviteit. Wij hebben de meest populaire trainingen voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een online- of blended training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
MEER WETEN OVER
DE INTERVISIE?
Zijn er organisatie vraagstukken waar écht eens op een andere manier over gesproken moet worden? Ben je ervan overtuigd dat een externe gespreksleider hierbij van toegevoegde waarde kan zijn? Wij denken graag met je mee. Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen dan snel contact met je op!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.