Kick-off Sessie

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
Interactive Kick-off Session Workshop - Traineroo 1
Interactive Kick-off Session Workshop - Traineroo 3

Over ONZE KICK-OFF SESSIES

Aan de slag met een nieuwe strategie? Wil je de kernwaarden nu eens écht tot leven brengen binnen de organisatie? Of is het tijd om de neuzen dezelfde kant op te krijgen? Tijdens een kick-off sessie staat het creëeren van een gemeenschappelijke context centraal. Een Kick-off sessie is meestal kort, krachtig en hoog in energie. Plezier is een belangrijk uitgangspunt. Naast het delen van de context, richting of uitgangspunten laten we ook graag mensen iets ervaren middels ‘experience based learning’. En daar hebben we enorme bak met leuke activiteiten voor klaarliggen! Benieuwd hoe een ‘kick-off sessie’ kan bijdragen aan de gewenste verandering of leerdoelen in jouw organisatie? Wij adviseren je graag!

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
Benieuwd wat onze meest populaire trainingen zijn op het gebied van klantbeleving & service, leiderschap en persoonlijke effectiviteit? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling van de trainingen op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
MEER WETEN OVER
ONZE KICK-OFF SESSIES?
Weer fris aan de slag met een nieuwe strategie of plannen? En wil je jouw team daar op een leuke manier bij betrekken? Wij faciliteren met veel plezier een interactieve ‘high-energy’ kick-off sessie rondom een thema naar keuze. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Dat kan fysiek, telefonisch of middels een video-call. Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen dan snel contact met je op!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.