Klant Tevredenheid Onderzoek

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
Traineroo - Customer Experience Happiness Survey - Klanttevredenheid Onderzoek

OVER HET KLANT TEVREDENHEID ONDERZOEK

Door klanttevredenheid / customer experience te meten verkrijg je inzicht in de mate waarin klanten of gasten jouw product/dienst waarderen. Waar gaat het al heel erg goed? En waar is extra aandacht nodig? Gegevens over klanttevredenheid worden vaak gebruik in trainingen en workshops. En het meten daarvan is ook na een ontwikkeltraject van belang om het resultaat in kaart te brengen. Traineroo ontwikkelt, implementeert en analyseert Klant Tevredenheid Onderzoeken voor bedrijven in de horeca / hospitality-, retail- en automotivebranche. Hierbij maken we onder andere gebruik van NPS (Net Promotor Score). Wij beschikken over standaard onderzoeken per branche die naar jouw specifieke wensen aangepast kunnen worden. Of we maken het onderzoek gewoon helemaal op maat. Meer weten? Neem contact met ons op!

Ontwikkelen vragenlijst Klant Tevredenheid Onderzoek
Ontwikkeling van de survey
Uitzetten van de survey
Verwerken van data
Rapportage met toelichting & interpretatie
Adviesgesprek

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
Blije medewerkers maken blije klanten. Investeren in de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers draagt bij aan meer betrokkenheid. En daarmee aan blije klanten! Wij bieden trainingen aan als open training of in-company training. Wat onze meest populaire trainingen zijn op het gebied van klantbeleving & service, leiderschap en persoonlijke effectiviteit? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling van de trainingen op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
MEER WETEN OVER HET
KLANT TEVREDENHEID ONDERZOEK?
Wil je meer weten over het Klant Tevredenheid Onderzoek en hoe je dit kunt toepassen om structureel te werken aan een betere klantbeleving of gastbeleving in jouw organisatie? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Dat kan fysiek, telefonisch of middels een video-call. Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen dan snel contact met je op
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.