Lego Serious Play

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
Lego Serious Play Workshop Training

Over LEGO SERIOUS PLAY

LEGO Serious Play is een geweldige methode om samen met jouw team in gesprek te gaan met actieve deelname van alle aanwezige deelnemers. Iedereen krijgt de kans om zijn/haar verhaal te doen door middel van het bouwen van modellen die gebaseerd zijn op een challenge die hen wordt voorgelegd. LEGO Serious Play is een gefaciliteerde methode voor strategie- en visieontwikkeling, teamvorming, ondernemerschap en innovatie. Het spelelement maakt de training of workshop voor iedereen toegankelijk en zorgt gegarandeerd voor veel energie en plezier tijdens de sessie. Erik van Straaten is gecertificeerd LEGO Serious Play Trainer er vertelt je er graag meer over!

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
LEGO Serious Play kan als losse training of workshop geboekt worden. Daarnaast kan de methodiek van LEGO Serious Play ook als onderdeel van een training toegepast worden. Of dat nu gaat om klantbeleving & service, leiderschap of persoonlijke effectiviteit. Bekijk hieronder een selectie van onze trainingen. Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
MEER WETEN OVER
LEGO SERIOUS PLAY?
Benieuwd hoe LEGO Serious Play jou kan ondersteunen in het realiseren van jouw leerdoelen? Onze gecertificeerde trainer Erik van Straaten bespreekt het graag met je. Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Erik neemt dan snel contact met je op!
Lego Serious Play - Training Workshop by Traineroo 11
Lego Serious Play - Training Workshop by Traineroo 9
Lego Serious Play - Training Workshop by Traineroo 6
Lego Serious Play - Training Workshop by Traineroo 6
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.