Teamcoaching

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
Teamcoaching - Samenwerking Team Coaching Traineroo

Over TEAMCOACHING

Ervaar je uitdagingen in het team? Botert het niet zo lekker in de groep? Dan kan Team Coaching een (deel van de) oplossing zijn. Bij Team Coaching gaan we het gesprek aan met het team. We bepalen samen de gewenste situatie. Wie willen wij zijn? Hoe willen wij gezien worden door andere teams? Hoe werken wij graag samen? Hoe willen wij met elkaar communiceren? De praktijk leert dat elk team het over dergelijke thema’s snel eens is. Met dit als uitgangspunt bespreken we de huidige situatie. Wat gebeurt er? Hoe worden zaken ervaren?

Team Coaching sluiten we altijd af met teamafspraken. Indien gewenst kunnen wij deze ook opvolgen en/of de direct leidinggevende van het team coachen op de opvolging. Team Coaching kan ook prima gecombineerd worden met een DISC profiel van het team. DISC biedt inzicht in individueel voorkeursgedrag en helpt het team om efficiënter met elkaar te communiceren.

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
Benieuwd wat onze meest populaire trainingen zijn op het gebied van klantbeleving & service, leiderschap en persoonlijke effectiviteit? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling van de trainingen op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
MEER WETEN OVER
TEAM COACHING?
Soms heeft een team gewoon even hulp van buitenaf nodig. Iemand die niet bekend is met alle ongeschreven regels. Iemand die zich nog kan verwonderen over dingen. En dat ook uitspreekt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Team Coaching? Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen dan snel contact met je op!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.