Terugkom-sessie

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
Final Training Terugkom sessie - Training Traineroo

Over DE TERUGKOM-SESSIE (FINAL)

Tijdens de training bouwen deelnemers een band met elkaar op. Leren van elkaar is een belangrijk onderdeel van elke training. Tijdens de terugkom-sessie of ‘final’ trainingsdag besteden we aandacht aan de gemaakte opdrachten en toepassing van het geleerde in de praktijk. Het is ook een prima moment voor de deelnemers om ervaringen uit te wisselen. Wat ging er erg goed na de training? Waar loop je tegenaan? Een terugkom-sessie of final kan zowel fysiek als virtueel aangeboden worden. De virtuele training wordt gefaciliteerd middels online classroom software. De deelnemer dient te beschikken over een computer of mobiele telefoon met internetverbinding, een webcam en microfoon. Voor een ‘final’ hanteren wij een vaste opzet welke naar wens aangepast kan worden. Haal meer rendement uit trainingen met een terugkom-sessie! Wij adviseren je graag over de meest optimale ‘learning journey’ voor jouw leerdoelen. Meer weten? Neem even contact met ons op!

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
Een terugkom-sessie / final training kan worden ingezet als onderdeel van elke training of learning journey. Of het nu gaat om klantbeleving & service, leiderschap of persoonlijke effectiviteit. Met een terugkom-sessie haal je meer rendement uit jouw investering, gegarandeerd! Wij hebben de meest populaire trainingen voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een online training of blended training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
MEER WETEN OVER DE
TERUGKOM-SESSIE?
Wil je meer weten over de toegevoegde waarde van een terugkom-sessie en ons speciaal aangepaste (lagere) tarief hiervoor? Wij vertellen je er graag alles over!. Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen dan snel contact met je op.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.