Training Certificaat

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
Certificaat van Deelname - Training Traineroo

OVER HET CERTIFICAAT VAN DEELNAME

Volg je een training bij Traineroo en heb je jouw gehele learning journey doorlopen? Dan ontvang je een officieel Certificaat van Deelname. Dit certificaat wordt via de online leeromgeving toegevoegd aan jouw leerprofiel en is daar ook te downloaden. Net als alle hand-outs van de training. Wel zo handig! En je mag best trots zijn op jezelf. Daar herinneren we jou graag aan met een certificaat.

Naast het uitgeven van het Traineroo Certificaat van Deelname kunnen we bij maatwerk trainingen ook certificaten uitgeven vanuit jouw eigen academy. In jouw eigen design dan natuurlijk. Wanneer je vaker gebruikt maakt van onze e-learning oplossingen kunnen wij het ontwerp van jouw certificaten integreren in ons platform. Evenals digitale ondertekening daarvan door (externe) trainers.

PS. Vanaf Impact Level 3 & Impact Level 4 ontvang je een Certificaat Succesvol Voltooid. Dit certificaat is pas beschikbaar als alle kennistesten met tenminste een voldoende afgerond zijn en de opdrachten door de trainer zijn goedgekeurd.

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
.Of je nu een training volgt over klantbeleving & service, leiderschap of persoonlijke effectiviteit, wij zorgen dat je trots zult zijn op je eigen ontwikkeling. En daar hoort een certificaat bij! Om je eraan te herinneren dat je jezelf hebt overtroffen. Wij hebben de meest populaire trainingen voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een online training of blended training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
MEER WETEN OVER HET
CERTIFICAAT VAN DEELNAME?
Deelnemers die de learning journey rondom een training met succes afronden ontvangen een Certificaat van Deelname. Bij maatwerk trainingen kunnen wij de certificaten in jouw huisstijl laten opmaken. Wij denken graag met je mee! Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen dan snel contact met je op!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.