Training Uitnodiging

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
Persoonlijke uitnodiging - Training Traineroo

OVER DE PERSOONLIJKE UITNODIGING

Een goed begin is het halve werk. En bovendien zijn wij allergisch voor ‘geen idee wat we gaan doen, ik ben naar de training gestuurd door mijn manager’ of ‘ik laat het op mij afkomen’. Het is ook gewoon niet effectief om zo een training te beginnen. Daarom ontvangt elke deelnemer aan een training bij Traineroo voor aanvang een gepersonaliseerde uitnodiging. Naast informatie over de trainingsdatum en tijden maken de deelnemers ook alvast kennis met het thema van de training, de belangrijkste leerdoelen én hun trainer. Verder bevat de uitnodiging een overzicht van de onderdelen van de training (gebaseerd op het gekozen Impactlevel). In de uitnodiging verzoeken wij de deelnemers ook om het intake formulier in te vullen. Zodat de deelnemer alvast kan nadenken over zijn/haar eigen verwachtingen en leerdoelen. Een training op maat? Wij denken graag over mee over de meest optimale learning journey, inclusief de gepersonaliseerde uitnodiging. Meer weten? Neem even contact met ons op!

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
De uitnodiging voor de training is bij Traineroo ook meteen onderdeel van de training of learning journey. Of het nu gaat om klantbeleving & service, leiderschap of persoonlijke effectiviteit. Wij zorgen voor een uitnodiging die de deelnemers alvast tot nadenken aanzet. Een uitnodiging die context creëert en helpt om leerdoelen helder te krijgen. Wij hebben de meest populaire trainingen voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een online training of blended training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
MEER WETEN OVER DE
TRAINING UITNODIGING?
Wil je meer weten over de gepersonaliseerde uitnodiging als onderdeel van onze learning journeys? Wij vertellen je er graag alles over! Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen dan snel contact met je op!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.