Workshop

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
Coaching-Skills-Training-Le-Pain-Quotidien-2_optimized

Over WORKSHOPS

Een training, maar dan toch echt een stuk actiever. Ideaal wanneer creëeren of ervaren belangrijker zijn dan het aanleren van nieuwe vaardigheden of het opdoen van kennis. Een combinatie kan natuurlijk ook. Workshops worden vaak ingezet om samen richting te bepalen. Of om binnen bestaande kaders tot nieuwe oplossingen te komen. Lekker creatief zijn, brainstormen. Of gewoon om met elkaar een leuke dag te hebben en te werken aan verbinding in het team. Maar wij houden er ook van om de werkvorm van een ‘workshop’ te gebruiken om teamdynamiek en gedrag te observeren. En daarop te reflecteren natuurlijk. Heb je een specifiek leerdoel? Wij adviseren je graag.

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
Benieuwd wat onze meest populaire trainingen zijn op het gebied van klantbeleving & service, leiderschap en persoonlijke effectiviteit? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling van de trainingen op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
MEER WETEN OVER
ONZE WORKSHOPS
Wil je een workshop organiseren voor jouw team? Wij beschikken over een enorme ‘bak’ aan interactieve opdrachten, werkvormen, energizers en icebreakers. We gaan plezier hebben én samen iets bereiken. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Dat kan fysiek, telefonisch of middels een video-call. Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen dan snel contact met je op!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.