Verlangen naar Gezonde Werkdruk

Werken aan vitaliteit door mindset, verbinding en bewustwording

Over ‘verlangen naar gezonde werkdruk’

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden! Wil jij aan de slag met vitaliteit in jouw team of organisatie? Wil je dat medewerkers zich sociaal en emotioneel veilig voelen op het werk? Dan is deze workshop ‘Verlangen naar Gezonde Werkdruk’ een prima start!

Moet jij ook zoveel van jezelf? Is 24/7 te weinig en kan je meer met 48/7? Of herken je dit bij mensen in je persoonlijke of professionele omgeving? Heeft COVID-19 je wereld op zijn kop gezet? Hunker(en) jij (of zij) naar gezonde werkdruk en minder stress? De workshop ‘Verlangen naar Gezonde Werkdruk’ helpt jou om een begin maken met dat wat je echt wilt door middel van verbinden, mindset en bewustwording.

De interactieve workshop ‘Verlangen naar Gezonde Werkdruk‘ duurt tenminste 3 uur en is natuurlijk aan te passen naar de situatie in jouw team of organisatie. Na een korte introductie, aan de slag met oefeningen, stellingen en opdrachten. Met als doel om inzichten te krijgen in focus van gedachten, oordeel-loos verbinden, keuzes maken en bewustwording. Je leert veranderen en vernieuwen met impact! Meer weten? Lees hieronder enkele ervaringen van klanten of neem direct contact met ons op voor een in-company training Vitaliteit. Werk actief aan meer vitaliteit in jouw team of organisatie!

DOELGROEP
Voor wie is deze WORKSHOP?

De workshop Vitaliteit | Verlangen naar Gezonde Werkdruk is ontwikkeld voor managers en medewerkers van organisaties die willen investeren in vitaliteit. Blije medewerkers maken blije klanten! Door aandacht te besteden aan dit onderwerp zorg je voor een fijner werkklimaat, gezonde werkdruk én voorkom je burn-out klachten.

Heb je een vraag over de workshop Vitaliteit | Verlangen naar Gezonde Werkdruk of één van onze andere trainingen in de categorieVitaliteit & Werkplezier? Neem even contact met ons op, wij adviseren je graag!

Fons van den Bemd - Vitaliteit Workshop
Eden-Hotels-Sales-Training-1
Experience-STARs-Certification-Training_optimized
KOSTEN
IN-COMPANY TRAINING

Vanaf € 175,00 per deelnemer* (exclusief locatiekosten)

Onze workshops in Vitaliteit bieden wij uitsluitend aan als in-company programma. Dit biedt mogelijkheden om de workshop of training specifiek aan te laten sluiten op de situatie in jouw organisatie. Aan de workshop kunnen maximaal 15 mensen deelnemen. Indien je meer medewerkers wilt laten deelnemen kunnen we de groep opsplitsen óf extra trainers inzetten.

* Dit tarief is gebaseerd op deelname van 8 medewerkers. 

CONTACT
Neem contact met ons op

Heb je een vraag over de workshop Vitaliteit – Verlangen naar Gezonde Werkdruk? Wij helpen je graag verder! Wanneer je onderstaand contactformulier invult nemen we binnen 4 uur (7 dagen per week tussen 07:00 – 22:00) contact met je op. Je kunt ons tijdens kantooruren ook telefonisch bereiken op +31 (0)35 – 23 40 660.

  • Geen zorgen, wij hebben óók een hekel aan spam. Wij gebruiken je e-mailadres alleen om te reageren op jouw contactverzoek.
  • Op welk telefoonnummer kunnen we jou bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vitaliteit Training - Traineroo Vitaliteitsgroep Gezondheid Werkdruk
Logo Vitaliteitsgroep Traineroo Training Vitaliteit Organisatie

0,5 – 1 dag

Niveau: Basics

Fons van den Bemd - Traineroo Vitaliteitsgroep Trainer Coach Leiderschap
Fons van den Bemd
Trainer / Coach
WAT DEELNEMERS VINDEN VAN ONZE
VITALITEIT WORKSHOPS

Leerdoelen, onderwerpen. Lekker praktisch om te weten. Maar hoe ervaren onze deelnemers onze trainingen en workshops in Vitaliteit & Werkplezier eigenlijk? Lees hieronder een selectie van ervaringen van deelnemers die een training of workshop in Vitaliteit hebben gevolgd.

Yvonne Stas - HR Manager SMART Photonics
Yvonne Stas
SMART Photonics
HR Manager

De workshop Vitaliteit | Verlangen naar Gezonde Werkdruk heeft ons een beter inzicht gegeven over werkstress en het belang van mindset daarin. Wat vind je belangrijk en hoe reageer je op situaties? Wanneer je als mens goed in je vel zit, goede (werk)keuzes hebt gemaakt en een positieve mindset hebt zul je minder werkstress ervaren. Daarnaast was het erg verbindend om met elkaar deze workshop te doen omdat je elkaar beter leert kennen op gevoelige onderwerpen. Dit draagt bij aan meer begrip voor elkaar!

Anton Rijkers - HR Manager Byldis
Anton Rijkers
Byldis
HR Manager

Fons wist iedereen tijdens de workshop Vitaliteit – Verlangen naar Gezonde werkdruk goed te betrekken en de workshop interactief te houden. De opbouw in diepgang en confrontatie gedurende de workshop was duidelijk voelbaar. Waarbij veiligheid van een ieder gewaarborgd bleef. Hoe moeilijk is het om oordeel-loos en oprecht geïnteresseerd te luisteren, complimenten te geven en ontvangen en te focussen op zaken die goed gaan ipv op zaken die niet goed gaan?

Erik Klaassen - Youke
Eric Klaassen
Youké
Manager Kwaliteit, Ontwikkeling en Veiligheid

Alle stoelen waren bezet bij de workshop, waarom heeft iedereen het toch zo druk de laatste tijd? Door allerlei werkvormen kwamen we er achter dat je daar voor een deel ook zelf debet aan bent. De coaches stelden ons hele goede vragen naar aanleiding van een tweegesprek waarin we oprecht en open naar de ander moesten luisteren en alleen vragen mochten stellen. In alle veiligheid werden er hele persoonlijke dingen verteld door de deelnemers. Krachtig en kwetsbaar, een hele bijzondere workshop die zeker navolging verdient!

Vitality gives you more of life, for less…

MEER TRAININGEN
VITALITEIT & WERKPLEZIER

Niet helemaal wat je zoekt? Bekijk onze andere trainingen in de categorieën “Vitaliteit” en “Team & Samenwerking“. Of neem contact met ons op om de ideale training en learning journey te bespreken, aansluitend bij de leerdoelen van jouw team. Wij adviseren je graag!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.