Disclaimer

WE DOEN ONS BEST. MAAR JE KUNT NERGENS RECHTEN AAN ONTLENEN. BLA BLA BLA.

We doen er alles aan om zo duidelijk en volledig mogelijk te zijn in de informatie die we op onze websites zetten. Je snapt zelf ook wel dat een dag training voor €20 niet heel realistisch is, toch? Ook kunnen de onderwerpen in onze trainingen wel eens anders zijn dan we op de website vermelden. Dat is geen onwil. Wij vinden de deelnemers en het realiseren van hun leerdoelen nu eenmaal belangrijker dan een trainingsprogramma afdraaien. Dus ja, daar komt het: Traineroo Talent Development kan niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie op onze websites. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor onjuistheden of onvolledigheden op deze site aanvaardt Traineroo Talent Development geen enkele aansprakelijkheid.

Wij leren graag!

Al nemen we afstand van onze aansprakelijkheid, dat neemt niet weg dat we heel graag leren. Heb je een fout ontdekt op onze website? Wij vinden het tof als je ons dat even laat weten. Dat kan via onze contactpagina. Of als je het leuk vind om ons even te spreken mag je ook bellen naar +31 (0)76 – 785 98 22. De virtuele koffie staat klaar!

Externe websites

Je eigen website op orde houden is al een flinke klus. Laat staan het bijhouden van andere websites! Wij plaatsen als het relevant is voor jouw bezoek links naar externe websites. Meestal zelfs ‘deeplinks’ zodat je op die website niet hoeft te zoeken naar de informatie die we graag met je delen. Traineroo Talent Development is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites. Fout linkje ontdekt? Deel het even met ons!

Linkbuilding zonder relevantie? Bah…

Het kan zijn dat andere websites linken naar onze website. Lekker voor de link-building. Maar wij vinden ook hier relevantie belangrijker dan het aantal bezoekers op onze website. Linken naar ons vinden we fijn, maar alleen als dit wat bijdraagt voor de bezoeker. Ook worden we met sommige activiteiten liever niet in verband gebracht (blauwe pilletjes kun je hier niet kopen). Het is bovendien ook niet toegestaan de suggestie te wekken dat Traineroo Talent Development toestemming heeft gegeven als dat niet het geval is. Onze officiële partners vermelden wij op onze ‘Over ons‘ pagina. Mocht het je interesseren.

CONTACTGEGEVENS

Heb je een vraag of opmerking over onze disclaimer? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Traineroo Talent Development
Tolhuislaan 29
4875 AH Etten-Leur (NB)
The Netherlands
+31 (0)76 – 785 98 22
operations@traineroo-academy.com

NEEM CONTACT MET ONS OP
HEB JE EEN VRAAG?
Heb je een vraag of opmerking over onze disclaimer? Die beantwoorden wij natuurlijk graag. Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen binnen 8 uur contact met je op!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.