Vitaliteit & Werkplezier

JE HOEFT NIET ZIEK TE ZIJN OM BETER TE WORDEN
OVERZICHT
VITALITEIT & WERKPLEZIER

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden! Wil jij aan de slag met vitaliteit in jouw team of organisatie? Wil je dat medewerkers zich sociaal en emotioneel veilig voelen op het werk? Traineroo helpt organisaties met het verhogen van vitaliteit en werkplezier. Dit doen wij in samenwerking met de Vitaliteitsgroep. Meer weten? Neem direct contact met ons op voor een advies op maat. Werk actief aan meer vitaliteit in jouw team of organisatie!

Clear Filters
Vitaliteit & Leiderschap
Vitaliteit & Leiderschap

Burn-out is beroepsziekte nummer 1. En in veel gevallen herkennen managers de signalen niet of niet op tijd. Voorkom langdurig ziekteverzuim door preventie en het vroegtijdig (h)erkennen van signalen van een burn-out.

Verlangen naar Gezonde Werkdruk
Verlangen naar Gezonde Werkdruk

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden! Wil jij aan de slag met vitaliteit in jouw team of organisatie? Wil je dat medewerkers zich sociaal en emotioneel veilig voelen op het werk? Dan is deze workshop ‘Verlangen naar Gezonde Werkdruk’ een prima start!

TRAINEROO LEARNING JOURNEYS
KIES JE EIGEN LEERPAD. EN DAARMEE DE IMPACT VAN DE TRAINING! LEES MEER OVER DE INHOUD VAN ONZE LEARNING JOURNEYS!
GERELATEERDE
BLOG ARTIKELEN

Vitaliteit en werkplezier is een hot topic, juist nu! We vinden het allemaal belangrijk. En toch blijkt uit onderzoek dat slechts 13% van alle medewerkers écht betrokken is. Vitaliteit en werkplezier heeft hier invloed op. Traineroo werkt samen met de Vitaliteitsgroep. Met regelmaat delen we interessante artikelen, whitepapers en podcasts over vitaliteit, stress-preventie, burn-out preventie en meer. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe updates en evenementen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse Traineroo Update. Je ontvangt dat maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief.

Stress Ontspannen Tips - Traineroo
Ontspannen kun je leren

Uit een peiling van onderzoeksbureau Ipsos blijkt dat 1 op de 3 mensen meer stress ervaart sinds de uitbraak van het coronavirus. Bij jongeren is dit zelfs 40%. Een beetje stress is niet erg. Maar de boog kan niet altijd gespannen zijn! Onze expert op het gebied van vitaliteit, Fons van den Bemd, deelt 10 tips om meer structureel te ontspannen.

Burn-out Preventie Vitaliteit Traineroo
De 6 belangrijkste oorzaken van een burn-out

Het woord ‘burn-out’ wordt vaak te pas en te onpas gebruikt. “Als de zaken hier niet snel vertragen, ben ik op weg naar een burn-out!”. De waarheid is echter dat een overvolle agenda alleen niet voldoende is om een professionele burn-out te veroorzaken. Van de zes belangrijkste factoren of ‘triggers’ van een burn-out is de hoeveelheid werk er slechts één. Bekijk de 6 belangrijkste ‘triggers’ van een burn-out…

WAT ANDEREN
OVER ONS ZEGGEN
Yvonne Stas - HR Manager SMART Photonics
Yvonne Stas
SMART Photonics
HR Manager

De workshop Vitaliteit | Verlangen naar Gezonde Werkdruk heeft ons een beter inzicht gegeven over werkstress en het belang van mindset daarin. Wat vind je belangrijk en hoe reageer je op situaties? Wanneer je als mens goed in je vel zit, goede (werk)keuzes hebt gemaakt en een positieve mindset hebt zul je minder werkstress ervaren. Daarnaast was het erg verbindend om met elkaar deze workshop te doen omdat je elkaar beter leert kennen op gevoelige onderwerpen. Dit draagt bij aan meer begrip voor elkaar!

Anton Rijkers - HR Manager Byldis
Anton Rijkers
Byldis
HR Manager

Fons wist iedereen tijdens de workshop Vitaliteit – Verlangen naar Gezonde werkdruk goed te betrekken en de workshop interactief te houden. De opbouw in diepgang en confrontatie gedurende de workshop was duidelijk voelbaar. Waarbij veiligheid van een ieder gewaarborgd bleef. Hoe moeilijk is het om oordeel-loos en oprecht geïnteresseerd te luisteren, complimenten te geven en ontvangen en te focussen op zaken die goed gaan ipv op zaken die niet goed gaan?

Erik Klaassen - Youke
Eric Klaassen
Youké
Manager Kwaliteit, Ontwikkeling en Veiligheid

Alle stoelen waren bezet bij de workshop, waarom heeft iedereen het toch zo druk de laatste tijd? Door allerlei werkvormen kwamen we er achter dat je daar voor een deel ook zelf debet aan bent. De coaches stelden ons hele goede vragen naar aanleiding van een tweegesprek waarin we oprecht en open naar de ander moesten luisteren en alleen vragen mochten stellen. In alle veiligheid werden er hele persoonlijke dingen verteld door de deelnemers. Krachtig en kwetsbaar, een hele bijzondere workshop die zeker navolging verdient!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.