Fons van den Bemd

TRAINER / COACH | LEIDERSCHAP & VITALITEIT
OVER FONS

Fons van den Bend is een ervaren (faciliterend) trainer. Vanuit zijn achtergrond in de hotellerie en beurzen & evenementen sector is hij ook zeer verbonden met de thema’s vitaliteit, onderscheidende klantbeleving, leiderschap. Fons is tevens partner van de Vitaliteitsgroep. In samenwerking met de Vitaliteitsgroep helpt Traineroo Talent Development mensen en medewerkers om zich gezond, zeker en comfortabel te voelen onder alle omstandigheden. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

Het credo van Fons is ‘we zijn allemaal gelijkwaardig maar niet gelijk’. Niemand is meer of minder dan een ander, maar we zijn niet hetzelfde! Verbinden is nieuwsgierig zijn naar wat mensen beweegt. Wat maakt dat je dingen ziet zoals je ze ziet? En dat je dingen doet zoals je het doet?

Fons is een gedreven persoonlijkheid met internationale ervaring in de rol van trainer, coach en consultant. Hij  faciliteert trainingen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Zijn stijl kenmerkt zich door humor, veiligheid, confrontatie en – waar nodig – provocatie met respect. Directe interventies, reflectie en het vergroten van bewustwording van het eigen gedrag zijn hierbij leidend. Hij helpt om inzichten te vertalen naar concrete acties.

Ben je op zoek naar een training op het gebied van leiderschap, klantbeleving, vitaliteit of burn-out preventie? Maak dan zeker kennis met Fons van den Bemd! Je kunt het direct een bericht sturen via deze link.

STUUR EEN BERICHT

In contact komen met Fons van den Bemd? Via het onderstaande formulier kun je rechtstreeks een bericht sturen. Fons neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn allemaal gelijkwaardig. Maar niet gelijk!

ARTIKELEN GEPUBLICEERD DOOR
FONS VAN DEN BEMD

Vanuit zijn passie voor leiderschapsontwikkeling en vitaliteit deelt Fons met regelmaat artikelen, interviews en whitepapers. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen van Fons van den Bemd en de andere auteurs of Traineroo? Meld je dan aan voor onze maandelijkse Traineroo Update. Je ontvangt dat maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief.

Stress Ontspannen Tips - Traineroo
Ontspannen kun je leren

Uit een peiling van onderzoeksbureau Ipsos blijkt dat 1 op de 3 mensen meer stress ervaart sinds de uitbraak van het coronavirus. Bij jongeren is dit zelfs 40%. Een beetje stress is niet erg. Maar de boog kan niet altijd gespannen zijn! Onze expert op het gebied van vitaliteit, Fons van den Bemd, deelt 10 tips om meer structureel te ontspannen.

Burn-out Preventie Vitaliteit Traineroo
De 6 belangrijkste oorzaken van een burn-out

Het woord ‘burn-out’ wordt vaak te pas en te onpas gebruikt. “Als de zaken hier niet snel vertragen, ben ik op weg naar een burn-out!”. De waarheid is echter dat een overvolle agenda alleen niet voldoende is om een professionele burn-out te veroorzaken. Van de zes belangrijkste factoren of ‘triggers’ van een burn-out is de hoeveelheid werk er slechts één. Bekijk de 6 belangrijkste ‘triggers’ van een burn-out…

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER
FONS
Martin Geerdink
Martin Geerdink
Register Strateeg

Ben je op zoek naar duurzame verandering en innovatie? Fons begrijpt verandering als geen ander. Hij zoekt de grenzen op en gaat daar – indien – nodig overheen. Confronterend, maar altijd met respect. Een unieke stijl die wordt gekenmerkt door lef en gevoel voor urgentie. Fons weet waar hij het over heeft!

Michiel Baart
Michiel Baart
Libema
Commercieel Manager

Werken met Fons van den Bemd bij Libema was inspirerend en een geweldig leerproces. Fons heeft zijn eigen unieke stijl in het managen en coachen van mensen. Als je hem leert kennen begrijp je dat hij altijd het beste wil voor de medewerkers en het bedrijf. Fons is altijd bereid om naar goede argumenten te luisteren en mensen te begeleiden in hun professionele en persoonlijke groei.

Yvonne Stas - HR Manager SMART Photonics
Yvonne Stas
SMART Photonics
HR Manager

De workshop Vitaliteit | Verlangen naar Gezonde Werkdruk heeft ons een beter inzicht gegeven over werkstress en het belang van mindset daarin. Wat vind je belangrijk en hoe reageer je op situaties? Wanneer je als mens goed in je vel zit, goede (werk)keuzes hebt gemaakt en een positieve mindset hebt zul je minder werkstress ervaren. Daarnaast was het erg verbindend om met elkaar deze workshop te doen omdat je elkaar beter leert kennen op gevoelige onderwerpen. Dit draagt bij aan meer begrip voor elkaar!

Anton Rijkers - HR Manager Byldis
Anton Rijkers
Byldis
HR Manager

Fons wist iedereen tijdens de workshop Vitaliteit – Verlangen naar Gezonde werkdruk goed te betrekken en de workshop interactief te houden. De opbouw in diepgang en confrontatie gedurende de workshop was duidelijk voelbaar. Waarbij veiligheid van een ieder gewaarborgd bleef. Hoe moeilijk is het om oordeel-loos en oprecht geïnteresseerd te luisteren, complimenten te geven en ontvangen en te focussen op zaken die goed gaan ipv op zaken die niet goed gaan?

Erik Klaassen - Youke
Eric Klaassen
Youké
Manager Kwaliteit, Ontwikkeling en Veiligheid

Alle stoelen waren bezet bij de workshop, waarom heeft iedereen het toch zo druk de laatste tijd? Door allerlei werkvormen kwamen we er achter dat je daar voor een deel ook zelf debet aan bent. De coaches stelden ons hele goede vragen naar aanleiding van een tweegesprek waarin we oprecht en open naar de ander moesten luisteren en alleen vragen mochten stellen. In alle veiligheid werden er hele persoonlijke dingen verteld door de deelnemers. Krachtig en kwetsbaar, een hele bijzondere workshop die zeker navolging verdient!

Habasit_Edward-van-Ravenswaaij
Edward van Ravenswaaij
Habasit
Country Manager Commercial Benelux

Wanneer je geïnspireerd en verwonderd wilt worden dan is Traineroo de juiste partner. Zij leven zich heel goed in in het bedrijf en geven richting aan de organisatie waar je wat mee kunt!

VOLG ONS OP
INSTAGRAM
Training - Traineroo Instagram 1
Training - Traineroo Instagram 5
Training - Traineroo Instagram 2
Training - Traineroo Instagram 4
Training - Traineroo Instagram 6
Training - Traineroo Instagram 3
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.