William Hummel

TRAINER / CONSULTANT @ TRAINEROO.COM
OVER WILLIAM

Mensen en teams helpen bij het optimaal benutten van kwaliteiten en talenten is wat William Hummel het allerliefste doet. Als jonge ondernemer heeft hij – met vallen en opstaan –  ervaren dat je samen veel verder komt dan alleen. Optimaal gebruik maken van je eigen talenten, en deze ruimte ook aan anderen geven.

William is een nuchtere Noordeling met een échte no-nonsense topsport mentaliteit. Naast ervaring in het faciliteren van trainingen staat William ook regelmatig op het podium als spreker. Het liefst gerelateerd aan thema’s als persoonlijke effectiviteit, productiviteit en leiderschap. Daarnaast is William auteur van het boek “100 dagen hard gaan” (100 days of excellence). Ben jij op zoek naar een partner die van aan- én doorpakken weet voor persoonlijke ontwikkeling of teambuilding binnen jouw organisatie? Neem dan gerust eens contact op met William Hummel!

William Hummel - Auteur van het boek '100 dagen hard gaan'
STUUR EEN BERICHT

In contact komen met William? Via het onderstaande formulier kun je rechtstreeks een bericht sturen. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

THINK FOR YOURSELF. ALWAYS.

ARTIKELEN GEPUBLICEERD DOOR
WILLIAM

Vanuit zijn passie voor productiviteit en ondernemerschap deelt William met regelmaat artikelen, interviews en whitepapers. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen van William Hummel en de andere auteurs of Traineroo? Meld je dan aan voor onze maandelijkse Traineroo Update. Je ontvangt dat maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief.

William
Meer tijd om leuke dingen te doen!

Ken je flow? Weet je hoe het voelt? Ken je het gevoel dat je alleen maar met de taak die voor je ligt bezig bent? Dat is flow. Flow is de hoogste productieve staat en dit is cruciaal om maximaal productief te worden. In flow komen is niet zo moeilijk.

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER
WILLIAM
VOLG ONS OP
INSTAGRAM
Training - Traineroo Instagram 1
Training - Traineroo Instagram 5
Training - Traineroo Instagram 2
Training - Traineroo Instagram 4
Training - Traineroo Instagram 6
Training - Traineroo Instagram 3
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.