Time Management

WORD (WEER) BAAS VAN JOUW EIGEN AGENDA

Over de training TIME MANAGEMENT

We hebben allemaal evenveel tijd, 24 uur in een dag. Het is aan jou om deze tijd nuttig te besteden. Time Management is een centraal thema in alles wat je doet. Als je bewust omgaat met je tijd zul je merken dat je efficiënter kan werken. Heb jij ook soms het idee dat de tijd voorbij vliegt en je er geen grip op krijgt? Dat je vooral bezig bent om anderen blij te maken en dat jouw eigen werk blijft liggen? Schrijf je dan nu in voor de 1-daagse training Time Management. Wij leren je om slimmer met je tijd om te gaan. Hoe je de juiste prioriteiten stelt. Hoe je jezelf organiseert. Maar nog veel belangrijker: wij helpen je om uitdagingen in je gedrag aan te pakken. Want wees eerlijk. Een paar leuke modellen en tips om je werk beter te organiseren kun je ook online vinden. Jij weet net als wij dat de écht noodzakelijke verandering een gedragsverandering is. Voor jezelf opkomen. Op een constructieve manier ‘nee’ durven, kunnen en willen zeggen. Aan de rem trekken als het allemaal even wat teveel wordt. Ga jij de uitdaging met jezelf aan? Dan helpen wij graag!

DOELGROEP
Voor wie is deze training?

De training Time Management is relevant voor… iedereen! Maar vooral voor medewerkers die moeite hebben om de juiste prioriteiten te stellen. Het lastig vinden om ‘nee’ te zeggen. Of consequenties van het verschuiven van prioriteiten door hun leidinggevende bespreek te maken.

Heb je een vraag over onze Persoonlijke Effectiviteit programma’s? Wil je weten welke training het beste bij jouw leerdoelen aansluit? Neem even contact met ons op, wij adviseren je graag! Bekijk de leerdoelen en de inhoud van de training!

ROVE-Hotels-Dubai-Train-the-Trainer-4_optimized
Training-Yays-Shortstay-Group_optimized
Le Pain Quotidien Training Coaching Management Leadership
LEERDOELEN
WAT GA JE LEREN?

Voorafgaand aan deze training in de categorie Persoonlijke Effectiviteit ontvang je een digitaal intake-formulier. Hierin vragen wij jou om alvast na te denken over wat je uit de training Time Management wilt halen. Wat is de situatie nu? Wanneer gaat het goed, en op welke momenten merk je dat je vast loopt? Welke druk ervaar je van buitenaf, en wat vind je vooral zelf moeilijk om te doen? Met deze informatie zorgen we ervoor dat de training perfect aansluit op jouw leerbehoeften en doelen. Bij een in-company training Time Management vindt ook een intake-gesprek plaats met de opdrachtgever. Hieronder tref je een beknopt overzicht aan van de leerdoelen bij deze training.

NA AFLOOP VAN DEZE TRAINING:
 • heb je (meer) inzicht in jouw eigen manier van werken;
 • kun je hoofd- en bij zaken onderscheiden;
 • stel je prioriteiten op basis van eigen- en gemeenschappelijke verantwoordelijkheden;
 • heb je een structuur gevonden die jou houvast biedt;
 • kun je ‘nee’ zeggen op een professionele en constructieve manier;
 • ga je met vertrouwen het gesprek aan met collega’s en leidinggevenden over prioriteiten en gevolgen;
 • is het rustiger in je hoofd waardoor je méér kunt doen in minder tijd!

De training Time Management  bevat onderdelen van kennis en inzicht, vaardigheden en gedragsverandering. Voor een optimaal effect kan deze training aangevuld worden met 1-op-1 coaching. Wij coachen je in één of meer sessies ‘on-the-job’ om het geleerde toe te passen in de praktijk. Hindernissen die je daarin tegenkomt halen we samen weg.

Sluiten deze leerdoelen aan op wat je zoekt? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een in-company training Time Management (vanaf 6 tot maximaal 15 deelnemers). Heb je (deels) andere leerdoelen? Wij adviseren je graag over een maatwerk training. Helemaal toegespitst op jouw team, organisatie en leerdoelen!

ONDERWERPEN
Inhoud van de training

De training is erop gericht jou te helpen efficiënter te werken. Meer doen in minder tijd. Met ruimte in je hoofd om na te denken en te reflecteren. De training is interactief en gebaseerd op ‘experience based learning’. Kortom: leren door te ervaren! Houd er rekening mee dat, voor deelname aan deze training, het doorlopen van de e-learning module verplicht is. Deze online training is bij deze training inbegrepen. Hieronder tref je een overzicht aan van de belangrijkste onderwerpen van de training. Bovendien is er veel ruimte voor vragen en praktijkvoorbeelden!

 • Tijd is een perceptie;
 • Uitdagingen in time-management
 • Reflectie op eigen gedrag;
 • Mijn Top 10 afleidingen;
 • Omgaan met (werk)druk;
 • Energy-mapping;
 • Eisenhower’s Priority Matrix
 • Het ‘nee’ gesprek
 • Prioriteiten ter discussie gesteld
 • Persoonlijk actieplan;
Meer dan alleen een training

Een training is bij Traineroo onderdeel van een ‘learning journey‘. Bij alle open trainingen is standaard ‘Impact Level 1’ in de prijs inbegrepen. Je leest hier wat dat inhoudt. Indien je kiest voor een in-company training Time Management kan de learning journey geoptimaliseerd worden met aanvullende modules. Denk hierbij aan 1-op-1 coaching van één van onze trainers of een DISC training om meer inzicht te krijgen in het eigen gedrag en gedrag van anderen.

KOSTEN
IN-COMPANY TRAINING

Vanaf € 151,00 per deelnemer* (exclusief locatiekosten)

Wil je meer dan vier medewerkers laten deelnemen aan de training Time Management? Dan kun je deze training het beste ‘in-company’ laten plaatsvinden. Dit biedt bovendien extra mogelijkheden om de training specifiek aan te laten sluiten op de situatie in jouw organisatie. Ook kunnen we bestaande situaties binnen de organisatie gebruiken als oefenmateriaal. Aan deze training kunnen maximaal 15 mensen deelnemen. Indien je meer medewerkers wilt laten deelnemen kunnen we de groep opsplitsen óf een extra trainer inzetten. Bij een in-company training kun je zelf de ‘learning journey’ bepalen. Wij bieden vier varianten aan welke, op basis van jouw wensen, nog verder uitgebreid kunnen worden met bijvoorbeeld 1-op-1 coaching, hulp bij het opstellen van afdelingsplannen en strategiesessies.

* Dit tarief is gebaseerd op deelname van 15 medewerkers, inclusief de learning journey ‘Impact Level 1’. Wil je (nog) meer resultaat uit de training halen? Je kunt het leertraject uitbreiden door een andere learning journey te kiezen.

MAATWERK TRAINING

Vanaf € 204,00 per deelnemer* (exclusief locatiekosten)

Wil je de training echt hélemaal optimaal laten aansluiten op jouw leerdoelen en organisatiedoelstellingen? Wil je meer mensen in de organisatie opzetten voor succes in efficiënter werken? Dan ontwikkelen we graag een maatwerk training voor je. Al dan niet gebruik makend van bestaande content om kosten te besparen natuurlijk. Afhankelijk van de huidige situatie en de gewenste situatie bepalen we samen de leerdoelen. En op basis daarvan de meest optimale aanpak. Naast trainingen en workshops bieden we namelijk nog ruim 20 leeractiviteiten aan. Van e-learning tot virtuele trainingen. Van 1-op-1 coaching op gedrag (‘nee’ zeggen op een constructieve manier is best lastig) tot meer structureel werken aan effectiviteit in de hele organisatie via diverse workshops! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

* Dit tarief is gebaseerd op deelname van 15 medewerkers, inclusief de learning journey ‘Impact Level 1’, beperkte aanpassingen aan de inhoud van de training en aanvullende voorbereiding/inleving van onze trainer. 

CONTACT
Neem contact met ons op

Heb je een vraag over de training Time Management? Wij helpen je graag verder! Wanneer je onderstaand contactformulier invult nemen we binnen 4 uur (7 dagen per week tussen 07:00 – 22:00) contact met je op. Je kunt ons tijdens kantooruren ook telefonisch bereiken op +31 (0)35 – 23 40 660.

 • Geen zorgen, wij hebben óók een hekel aan spam. Wij gebruiken je e-mailadres alleen om te reageren op jouw contactverzoek.
 • Op welk telefoonnummer kunnen we jou bereiken?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Training Time Management - Traineroo

Vanaf €151 per deelnemer*

1 dag + e-learning

Niveau: Basics

Ordinary people think merely of spending time. Great people think of using it…

JOUW LEARNING JOURNEY

Leren is een continue proces. Deelnemen aan deze 1-daagse training Time Management zal inspirerend, confronterend en leerzaam zijn. Als het goed is leer je nieuwe vaardigheden, doe je kennis op en wissel je ervaringen uit met andere deelnemers. Daarnaast vormt feedback en reflectie een belangrijk onderdeel van deze training. En dan… is het de bedoeling dat je het geleerde toepast in de praktijk. Prioriteiten stellen, je werk goed plannen. Nee zeggen en het gesprek aangaan over gemeenschappelijke prioriteiten! En dat is nog best lastig. Naast handige tips & tricks om efficiënter te werken is het vooral belangrijk dat je je gedrag aanpast. En daar is meer voor nodig dan een dag training. Daarom werken we bij Traineroo met ‘learning journeys‘ of ‘leerpaden’. Naast een aantal samengestelde leerpaden (Impact Level 1 – 4) bieden we voor de training Time Management ruim 20 aanvullende modules aan. Standaard is deze training voorzien van het Impact Level 1 leerpad. Bekijk hieronder wat dat in houdt.

Na inschrijving ontvang je een gepersonaliseerde uitnodiging voor de training Time Management. Naast de praktische informatie zoals de datum, tijden en locatie besteden we vooral aandacht aan het creëren van context. Wat houdt deze training precies in? Wat kun je verwachten en vooral: hoe kun jij je voorbereiden om de tijdsinvestering in deze training to effectief mogelijk te benutten?

De training Time Management heeft leerdoelen. Maar wat wil jij eigenlijk uit de training halen? Hoe sta je erin en welke verwachtingen heb je? Waar loop je nu tegenaan in het organiseren van jouw werk? Wanneer is deze training voor jou succesvol geweest? De trainer gebruikt jouw input om zich voor te bereiden voor de training. Zo sluit de training (nog) beter aan op jouw ontwikkelpunten!

Voor aanvang van de training ontvang je een uitnodiging voor ons leerplatform Traineroo.app. Hierin staat direct een e-learning module voor jou klaar. Met het doorlopen van deze e-learning module ben je (nog) beter voorbereid op de training en hebben alle deelnemers éénzelfde startpunt tijdens de training. In het online leerplatform maak je ook alvast kennis met de andere deelnemers.

Eindelijk is het zover: de 1-daagse training Time Management vindt plaats. Wij geloven dat mensen leren door te ervaren. Interactie, verbinding en reflectie vormen de basis van onze trainingen. En plezier. Omdat jezelf ontwikkelen natuurlijk vooral heel erg leuk is. Onze trainers zijn expert in het ‘managen’ van energieniveau en groepsdynamiek. Onze Persoonlijke Effectiviteit trainingen worden gefaciliteerd door onze ervaren trainers. Trainers met ruime (internationale) werkervaring. Trainers die gewend zijn hun werk goed te plannen. Zij  kennen het klappen van de zweep! Daarom garanderen wij dat elke deelnemer, dus ook jij, de training na afloop beoordeelt met tenminste een dikke 8!

Reflectie zit in ons DNA. Logisch als je het elke dag weer een stukje beter wilt doen! En hopelijk ook in jouw DNA, want reflectie ligt aan de basis van persoonlijke ontwikkeling. Daarom evalueren we samen met jou de training Time Management. Hoe heb je de training ervaren? Wat zijn de belangrijkste leermomenten geweest? Hoe kijk je terug op jouw eigen ontwikkeling tijdens de training? Trainingen dienen effect te hebben. Wij garanderen een gemiddelde beoordeling van tenminste een dikke 8 (op een schaal van 1-10). Heb je dat niet ervaren? Dan lossen wij dat samen op. Kosteloos. Gewoon omdat wij met minder geen genoegen nemen!

Heb je alle onderdelen van de learning journey Time Management afgerond? Dan ontvang je jouw Traineroo Certificaat van Deelname. Dit certificaat wordt via de online leeromgeving toegevoegd aan jouw leerprofiel en is daar ook te downloaden. Net als alle hand-outs van de training. Wel zo handig!

e-Learning Platform - Social Mobile Learning Online

LEARNING JOURNEYS

KIES JE EIGEN (LEER)WEG
En daarmee de impact van de training. Lees meer over de unieke Traineroo Learning Journeys!
MEER TRAININGEN
PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

Niet helemaal wat je zoekt? Bekijk onze andere trainingen in de categorie “Persoonlijke Effectiviteit“. Of neem contact met ons op om de ideale training en learning journey te bespreken, aansluitend bij de leerdoelen van jouw managers. Wij adviseren je graag!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.