LEAD Leiderschapsreis

Samen op pad leidt tot verbinding. Vanuit verbinding ontstaat verdieping.

Over de LEAD LEIDERSCHAPSREIS

Hoe halen we het beste uit onszelf, elkaar en de teams die we aansturen? Hoe kunnen we als team nog effectiever samenwerken Hoe zetten we onze mensen op voor succes? Hoe stimuleren we autonomie en vertrouwen? Hoe krijgen we onze mensen mee met de nieuwe strategie of een veranderende koers in de organisatie? Zomaar enkele vraagstukken die tijdens de 3-daagse LEAD Leiderschapsreis aan bod komen. Vraagstukken waar jullie als managementteam en/of directie het antwoord op zullen vinden.

Waarom een LEAD Leiderschapsreis

Samen op pad leidt tot verbinding. Vanuit verbinding ontstaat verdieping. Tijdens de LEAD Leiderschapsreis werkt de groep als een spiegel, zodat je van elkaar leert. Je krijgt namelijk van verschillende kanten feedback. Als team ben je op zoek naar inzichten, antwoorden en oplossingen. Het is inspirerend, en bovenal hebben we veel plezier.

We halen jullie uit je dagelijkse omgeving en nemen je mee op een ontdekkingsreis waarin jullie jezelf en de ander ontmoeten. In een natuurlijke inspirerende omgeving die zich daar uitstekend voor leent nodigen we jullie uit om na te denken over- en stil te staan bij jullie drijfveren, successen, passies, talenten, patronen, denken, voelen, overtuigingen, identiteit….kortom over en bij jezelf.

EPIC Leiderschapsreis - Leadership Development Journey Header
DOELGROEP
Voor wie is deze LEIDERSCHAPSREIS?

De LEAD Leiderschapsreis is ontwikkeld voor Management Team- en directieleden. Deze leiderschapsreis is een zeer krachtige intervisie gebaseerd op jullie purpose (reden van bestaan), de omschreven kernwaarden én reflectie op groepsdynamiek en samenwerking. Wij werken vanuit identiteitsniveau en daarmee aan duurzame verandering. De LEAD Leiderschapsreis is vaak onderdeel van een verandertraject binnen een organisatie. De leiderschapsreis kan losstaand afgenomen worden. Daarnaast kan verdieping op inzicht, gedrag en vaardigheden ontwikkeld worden met (een combinatie van) onze andere leiderschapstrainingen en de Leadership 360 Graden Scan.

Heb je een vraag over de LEAD Leiderschapsreis programma? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag! Bekijk het programma en de resultaten van de leiderschapsreis!

EPIC Leiderschapsreis - Leadership Development Journey 1
Training Leiderschap - Leiderschapsreis - Leiderschapsontwikkeling Traineroo.com 11
EPIC Leiderschapsreis - Leadership Development Journey 4
PROGRAMMA
PROGRAMMA

Het programma van de LEAD Leiderschapsreis wordt samen met jullie op maat samengesteld. Omdat elke organisatie en elk team anders is. Daarnaast bevat elke leiderschapsreis altijd een onderdeel voor- en na de reis. Hieronder lees je in hoofdlijnen wat je kunt verwachten.

VOOR DE REIS
 • een kennismakingsgesprek waarin we verwachtingen en wensen afstemmen
 • een online intake questionnaire
 • een voorbereidende opdracht op de reis
DE LEIDERSCHAPSREIS ZELF

Als mens (en dus ook in je “rol” als leider ) ontwikkel je bepaalde basisovertuigingen van waaruit bepaalde gedragspatronen ontstaan. Deze vaste gedragspatronen monden uit in je persoonlijke succesformule. Patronen van denken, voelen en gedrag, die automatisch worden gehanteerd bij het omgaan met nieuwe situaties of problemen. De ene keer met het gewenste effect, de andere keer met het ongewenste effect. Belangrijk is dat je dit erkent en daarvoor ook de verantwoordelijkheid neemt.

Tijdens de reis confronteren we jullie met situaties, opdrachten en gebeurtenissen waarin de overtuigingen en de effecten daarvan een centrale rol spelen. Werken aan identiteit en overtuiging is werken aan duurzame gedragsverandering.

 • een (prachtige) 3-daagse reis die je niet snel zult vergeten. Wij hebben een vaste locatie in Duitsland maar kunnen de leiderschapsreis ook op een andere locatie laten plaatsvinden. Dit vraagt voor de trainers wel wat extra voorbereiding.
 • “all-inclusive” zodat jullie je kunnen focussen op de inhoud
 • twee begeleiders voor een nog betere begeleiding. Twee zien meer dan een, verschillende stijlen en achtergronden en dus meerdere invalshoeken. Én de mogelijkheid, indien nodig, om kort ook 1-op-1 te werken.
NA DE REIS (OPTIONEEL)
 • 2 persoonlijke coachingsgesprekken van een uur per leider met een interval van 6 weken, startend 6 weken na de reis
 • 2 team coaching momenten van 1,5 uur met een interval van 6 weken, startend 3 weken na de reis
WAAROM IS DEZE LEIDERSCHAPSREIS ZO WAARDEVOL?

Naast het zijn van ervaringsdeskundigen, hebben we ons gespecialiseerd in het werken met vraagstukken op identiteitsniveau. Werken op identiteitsniveau is werken aan een duurzame verandering. Je hebt als organisatie je visie/missie en  kernwaarden omschreven. Ze staan op de website. Mooi! En nu? Hoe breng je deze tot leven? Reflectie op gedrag en het creëren van inzicht is hierbij een cruciaal onderdeel. Je kunt met ons in één reis die stappen zetten naar de door jullie gewenste doorbraak op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze reis ervaar je wat je nodig hebt om stappen te zetten. Als individu en als team. Daar kan geen managementboek tegenop!

De leiderschapsreis is bij Traineroo onderdeel van een ‘learning journey‘. Voor de LEAD Leiderschapsreis kan de learning journey geoptimaliseerd worden met aanvullende modules. Denk hierbij aan 1-op-1 coaching van individuele teamleden, een Leiderschap 360 Scan of extra trainingsmodules.

RESULTATEN
HET RESULTAAT

Voorafgaand aan deze intensieve leiderschapsreis hebben wij een intake-gesprek met jou als opdrachtgever. Daarnaast ontvangen de deelnemers een digitaal intake-formulier. Hierin vragen wij hen om alvast na te denken over wat zij uit de LEAD Leiderschapsreis willen halen. Zo zorgen we ervoor dat dit intervisiemoment met het management team perfect aansluit op de individuele leerdoelen en de ontwikkelbehoeften op het gebied van leiderschap binnen de organisatie.

NA DE LEAD LEIDERSCHAPSREIS:
 • Versterking van het onderling vertrouwen en begrip voor optimale samenwerking en effectiviteit als team (ook in moeilijkere tijden), aansluiting op jullie purpose en waarden.
 • Jullie hebben als team(lid) inzicht(en) ervaren in de oorzaken van ‘sta-in-de-weggen’. Naast inzichten hebben jullie ook oplossingen hoe hiermee om te gaan, weten jullie wat jullie te doen staat en hebben jullie concrete handvatten/technieken die helpen om opnieuw vastlopen te voorkomen.
 • Inzicht(en) hoe jullie als leiders geworden zijn wie jullie nu zijn. Welke patronen groei belemmerend zijn én welke bevorderend, om een nog effectievere leider te worden.
 • Versterking van de persoonlijke succesformule. Iedereen is weer (of meer) bewust van zijn/haar kwaliteiten danwel kracht en handelt daar ook naar.
 • Een (aangescherpt en gezamenlijk ‘Noorden’. Jullie weten weer wat belangrijk voor jullie is en waar jullie samen voor willen gaan. Jullie keuzes stemmen hierop af waardoor de organisatie focus en stabiliteit heeft om groei te faciliteren.
 • Effectiever gedrag waardoor doelstellingen bereikt worden.

De LEAD Leiderschapsreis biedt reflectie, inspiratie en inzicht. En vraagt bovenal om een verandering in context en gedrag. Voor een optimaal effect kan deze training aangevuld worden met individuele coaching, teamcoaching en/of een Leadership 360 Scan.

Sluiten de leerdoelen aan op wat je zoekt voor jouw management- en directieteam? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een LEAD Leiderschapsreis voor jouw team! Heb je (deels) andere leerdoelen? Wij adviseren je graag over een maatwerk leiderschapsreis. Helemaal toegespitst op jouw team, organisatie en leerdoelen!

KOSTEN
IN-COMPANY TRAINING

Vanaf € 1.250,00 per deelnemer* (exclusief locatie-, accommodatie- en reiskosten)

MAATWERK TRAINING

Vanaf € 1.490,00 per deelnemer* (exclusief locatie-, accommodatie- en reiskosten)

CONTACT
Neem contact met ons op

Heb je een vraag over de LEAD Leiderschapsreis? Wij helpen je graag verder! Wanneer je onderstaand contactformulier invult nemen we binnen 4 uur (7 dagen per week tussen 07:00 – 22:00) contact met je op. Je kunt ons tijdens kantooruren ook telefonisch bereiken op +31 (0)35 – 23 40 660.

 • Geen zorgen, wij hebben óók een hekel aan spam. Wij gebruiken je e-mailadres alleen om te reageren op jouw contactverzoek.
 • Op welk telefoonnummer kunnen we jou bereiken?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Leiderschapsreis Training - Traineroo Academy

3 dagen + opdrachten

Leiderschap

Nino-Jacobs-Leiderschap-Trainer-Traineroo
Nino Jacobs
Master Trainer - Leadership
Jeroen van der Schenk | Senior Trainer - Founder of Traineroo Talent Development
Jeroen van der Schenk
Master Trainer - Founder
WAT DEELNEMERS VINDEN VAN ONZE
LEIDERSCHAP TRAININGEN

Leerdoelen, onderwerpen. Lekker praktisch om te weten. Maar hoe ervaren onze deelnemers onze trainingen in Leiderschap & Management eigenlijk? Lees hieronder een selectie van ervaringen van deelnemers die een leiderschapstraining hebben gevolgd. En de gemiddelde review-score die zij onze leiderschapstrainingen hebben gegeven op basis van hun algehele ervaring, relevantie en professionaliteit van de trainer!

Kevin Kamble - Emaar Hospitality The Address Skyview Dubai
Kevin Kamble
Emaar Hospitality Dubai
Assistant Chief Concierge

De leiderschapstraining van Jeroen heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven in mogelijkheden om de talenten in mijn team (nog) meer tot hun recht te laten komen.  De virtuele trainingsessies waren een waardevolle aanvulling op de trainingsdagen. Ik vond de Leiderschap Karaoke opdracht echt fantastisch! Ik ben gegroeid in mijn coachingsvaardigheden en de manier waarop ik mijn team opzet voor succes. Aanrader!

Jeremy Pamittan - Emaar Hospitality The Address Skyview Dubai
Jeremie Pamittan
The Address Sky View Hotel - Dubai (UAE)
Food & Beverage Coach

Het elke dag nóg beter doen. Reflecteren op je eigen gedrag. De inzichten, tools en oefeningen in de leiderschapstraining waren relevant en zeer leerzaam. Tijdens dit leiderschapsprogramma ben ik gegroeid in leidinggevende vaardigheden en heb de mogelijkheid gehad om deze tijdens de tussentijdse opdrachten direct toe te passen. Ik ben dankbaar dat ik deze training heb mogen volgen!

Nicole Bon - Corendon Hotels - Group HR Director
Nicole Bon
Corendon Hotels & Resorts
Group HR Director

Passie, toewijding, reflectie en veel kennis van de hospitality branche maakte Jeroen de perfecte match om ons te begeleiden in de ontwikkeling en implementatie van de Corendon Experience. Door zijn resultaatgerichtheid én organisatiesensitiviteit slaagden Jeroen en zijn team erin om een zeer succesvol Casting Event op Curaçao te organiseren! Achter de schermen werkten we samen met Jeroen om onze experience blueprint verder vorm te geven, onze missie / visie aan te scherpen, te werken aan leiderschap en de gewenste gastbeleving. Met zijn pragmatische en uitdagende aanpak hebben zij ons geholpen om de juiste mensen te werven en de guest journey te ontwikkelen. De manier waarop Jeroen reflecteerde op gedrag was misschien nog wel het grootste geschenk voor ons als organisatie. Precies wat wij nodig hadden om stappen te zetten naar de toekomst.

Mariel Steijns - Woonmensen
Mariel Steijns
de Woonmensen
Manager Wonen

Ik werk al jaren samen met Evert Kupers. Evert heeft voor ons bedrijf vier bijeenkomsten voor het gehele personeel (230 personen) georganiseerd. De insteek van deze bijeenkomsten was om de strategische koers van het bedrijf te vertalen naar de operatie. Anders gezegd: om de organisatiebrede ambitities te vertalen via teamontwikkeling naar persoonlijk eigenaarschap. Deze bijeenkomsten waren allemaal zeer geslaagd mede door de kenmerkende vaardigheden van Evert. Evert laat zien dat hij goed luistert en direct vertalingen kan maken naar workshops. Alle workshops hebben een sterke resultaatgerichtheid zodat alle medewerkers na afloop de volgende dag direct de inhoud van de workshops konden toepassen.

Mark Kirby - Emaar Hospitality - Address Hotels Downtown Dubai
Mark Kirby
The Address Hotels Dubai
Area General Manager

Ik heb Jeroen van der Schenk leren kennen tijdens een cultuurproject bij The Address Hotels in Dubai. Als consultant/trainer en expert in cultuurverandering begeleidde Jeroen het management team en de afdelingshoofden. Hij is zeer professioneel en heeft het vermogen om emotioneel te verbinden met zijn deelnemers. Zijn bescheidenheid en vermogen om open te zijn over zijn eigen ervaren hindernissen zorgde voor een onmiddellijke ‘buy-in’ met bij de leidinggevenden. Hij geeft trainingen in leiderschap met duidelijke praktijkvoorbeelden en veel eigen praktijkervaring, actueel en relevant. Hij is niet bang om de confrontatie aan te gaan waar nodig en zorgt ervoor dat iedereen op één lijn zit. Tijdens de COVID-19 lock-down zette hij een online training  van 8 weken op voor de leidinggevenden. Hierdoor bleven de leiders  verbonden met elkaar en de ingezette cultuurverandering. Ik beveel Jeroen zonder twijfel aan bij andere bedrijven en blijf ook in de toekomst graag met hem samenwerken.

 

 

Ralf Reuken - Algemeen Directeur Traffic Service Nederland
Ralf Reuken
Traffic Service Nederland
Algemeen Directeur

Samen met Jeroen hebben we het DNA van Traffic Service Nederland in kaart gebracht. Door de verbindende factor van Jeroen, hebben we binnen korte tijd, grote stappen gemaakt in het definiëren van onze identiteit. Jeroen is inspirerend, confronterend, maar vooral onmisbaar voor ons geweest. #zeerblijmethetresultaat

Jan Doove - Directeur Doove Care Groep
Jan Doove
Doove Care Groep
Directeur / Eigenaar

Bij Doove Care Groep hebben wij de ambitie om verder te groeien met het bestaande management-team. Als manager in een groeiende organisatie krijg je steeds grotere teams onder je hoede en zul je je moeten ontwikkelen in vaardigheden om hier mee om te gaan. Directie en management van Doove Care Groep trainen al een aantal jaren met Erik van Straaten en Nino Jacobs. En met een reden. Erik en Nino verdiepen zich optimaal in de organisatie, maar ook in jouw mensen. Al heel snel kennen ze je team en doorgronden ze de punten waar aan gewerkt moet worden. Een aantal keer per jaar coachen Erik en Nino ons team langs de valkuilen van groeiende organisaties. Hoe krijg je je team mee in veranderingen? Hoe ga je om met weerstand? Maar ook de soft skills van leiderschap komen uitgebreid aan bod en er is veel aandacht voor de onderlinge verhoudingen in het team. Het positieve effect van ontwikkeling in leiderschap en teamdynamiek vinden wij enorm belangrijk. Erik en Nino faciliteren, regisseren en organiseren vanuit hun visie op leiderschapsontwikkeling. Altijd in overleg met de directie, waardoor het echt een maatwerkoplossing voor ons bedrijf is geworden.

Lydia Kers - Traineroo
Lydia Kers
Fletcher Hotels
Front Office Manager

Jeroen Bosman is een persoonlijkheid waar je niet om heen kunt. Spontaan, vol energie en positief aanwezig. Hij spreekt enorm veel talen, heeft kennis van zaken en is ambitieus met oog voor detail. Zelfs in moeilijke situaties blijft hij gevoel voor humor houden. Jeroen is in staat om met zijn werkwijze en houding een positieve effect te weeg te brengen op de werkvloer!

Florinda Eletto - The Student Hotel - Kirsten Lang Traineroo Training Coaching Consultancy
Florinda Eletto
The Student Hotel
Regional Sales Director Europe

Kirsten is energiek en inspirerend. Ze heeft  uitgebreide kennis op het gebied van commerciële strategie, projectmanagement, training & coaching. Groter projecten beheert ze van A tot Z, waarbij ze verbindt met stakeholders op elk niveau in de organisatie. Van directie en management teams tot aan teamleiders en medewerkers op de werkvloer. Ze werkt zelfstandig maar is zeker ook een teamplayer. Kirsten is constructief en motiverend in haar werkwijze. Ze maakt het verschil in elke organisatie!

Joost Serrarens - The Student Hotel - Kirsten Lang Traineroo Training Coaching Consultancy
Joost Serrarens
The Student Hotel
COO

Sinds 2014 is Kirsten betrokken bij een breed scala aan strategische projecten (IT, HR, Operationeel, Kwaliteit etc.) tijdens de start- en opschalingsfase van The Student Hotels. Ik heb het genoegen gehad om met haar samen te werken aan de meeste daarvan. Succesvol projectmanagement is een combinatie van harde en zachte vaardigheden. Oplevering van het project, op schema, binnen budget en de mogelijkheid om een positieve ervaring te bieden aan het team om je heen. Kirsten is een meester in het managen van die combinatie en levert altijd! Zeer gedreven, gemotiveerd en gefocust.

Guy Quirynen - Umamido Ramen Shop - Traineroo Culture Development
Guy Quirynen
Umamido
CEO / Founder

Bringing Jeroen van der Schenk from Traineroo.com to our company was like giving it a little electro shock. With their experience, keen understanding of our company culture and sheer enthusiasm, they guided us through identifying and solidifying our Umamido DNA. And start the process of incorporating it in the entire organisation. Aside the great impact this had for Umamido, I am most grateful for the amazing learning experiences Jeroen provided to some of Umamido’s key people in training. We look forward to the rest of process!

Habasit_Edward-van-Ravenswaaij
Edward van Ravenswaaij
Habasit
Country Manager Commercial Benelux

Wanneer je geïnspireerd en verwonderd wilt worden dan is Traineroo de juiste partner. Zij leven zich heel goed in in het bedrijf en geven richting aan de organisatie waar je wat mee kunt!

Mark Visman - Habasit Benelux
Mark Visman
Habasit
Country Manager Benelux

Traineroo heeft Habasit Benelux geweldig geholpen bij het bepalen van haar DNA (Cultuur), met een focus op de Habasit klantbeleving en gerelateerde onderliggende acties. Goed werk geleverd door Jeroen van der Schenk en het team van Traineroo!

Jerry van Vorstenbos - Retail Manager at Levi's / Gebrs. Coster
Jerry van Vorstenbos
Levi's
Retail Manager

 

Leonardo Manco - Partnership Manager at The Social Hub
Leonardo Manco
The Social Hub
Partnership Manager

I had the pleasure to be trained by Jeroen during a 3-day session organized by The Social Hub to make me a trainer for newly hired colleagues. His leadership, charisma and empathy made the activities extremely useful, appealing and enjoyable. His direct and transparent approach, mixed with an enviable body and mimics control, kept everyone’s attention and involvement high for all 24 hours. He’s a real game changer!

Tabea Zappe - HRS
Tabea Zappe
HRS Group
Senior Manager Learning, Development & Culture

0
GEMIDDELDE BEOORDELING LEIDERSCHAPSTRAININGEN
JOUW LEARNING JOURNEY

Leren is een continue proces. Deelnemen aan een 3-daagse LEAD Leiderschapsreis is intensief en inspirerend. Je leert elkaar beter kennen, er wordt middels opdrachten gewerkt aan leiderschapsvaardigheden en verbinding en communicatie vormen belangrijke onderdelen van het programma. En dan… is het de bedoeling dat jullie het geleerde toepassen in de praktijk. En dat is nog best lastig. Zoals bij de meeste trainingen is ook hier de écht noodzakelijk verandering een gedragsverandering. En daar is meer voor nodig. Daarom werken we bij Traineroo met ‘learning journeys‘ of ‘leerpaden’. Naast een aantal samengestelde leerpaden (Impact Level 1 – 4) bieden we voor de LEAD Leiderschapsreis ruim 20 aanvullende modules aan. Denk hierbij aan individuele coaching en/of teamcoaching. Aanvullende trainingen op vaardigheden. Of ondersteuning/advies bij het ontwikkelen van strategie en afdelingsplannen. Standaard is deze training voorzien van het Impact Level 1 leerpad. Bekijk hieronder wat dat in houdt.

Na het intakegesprek met de opdrachtgever en het afstemmen van data en de inhoud van het programma ontvangen de deelnemers aan de leiderschapsreis een gepersonaliseerde uitnodiging. Naast praktische informatie zoals data, tijden, locatie en kledingadvies besteden we ook aandacht aan het creëren van context. Wat houdt deze LEAD Leiderschapsreis in? Waarom doen we dit, wat kun je verwachten en vooral: hoe kun jij je voorbereiden?

Voor aanvang van de LEAD Leiderschapsreis hebben wij samen de leerdoelen bepaald. Hoe kijken de deelnemers hier tegenaan? Wat willen zij graag uit dit intervisie- en reflectiemoment halen? Hoe staan ze erin en welke verwachtingen hebben ze? Wanneer is de leiderschapsreis voor jou succesvol geweest? De trainer gebruikt de input vanuit de intake-vragen om zich voor te bereiden voor de training. Zo sluit de leiderschapsreis altijd aan op de ontwikkelbehoefte van de organisatie én de deelnemers!

Voor aanvang van de LEAD Leiderschapsreis ontvangen de deelnemers een uitnodiging voor ons leerplatform Traineroo.app. Hierin staat direct een e-learning module voor hen klaar, inclusief voorbereidende opdracht(en). Met het doorlopen van de e-learning module zijn de deelnemers (nog) beter voorbereid op de leiderschapsreis en hebben de deelnemers éénzelfde startpunt.

Eindelijk is het zover: de 3-daagse leiderschapsreis vindt plaats. Wij geloven dat mensen leren door te ervaren. Interactie, verbinding en reflectie vormen de basis van de leiderschapsreis. En plezier, al is een traan ook prima. Jullie reisleiders zijn zeer ervaren trainers en expert in het ‘managen’ van energieniveau en groepsdynamiek. Zij hebben bovendien veel werkervaring in leiderschap zodat ze het klappen van de zweep kennen. Daarom garanderen wij dat alle deelnemers aan de leiderschapsreis deze na afloop beoordelen met tenminste een dikke 8!

Reflectie zit in ons DNA. Logisch als je het elke dag weer een stukje beter wilt doen! Daarom evalueren we samen met jou deze LEAD Leiderschapsreis. Hoe heb je dit programma ervaren? Wat zijn de belangrijkste leermomenten geweest? Hoe kijk je terug op jouw eigen ontwikkeling tijdens de leiderschapsreis? Wij garanderen een gemiddelde beoordeling van tenminste een dikke 8 (op een schaal van 1-10). Hebben de deelnemers dat niet ervaren? Dan lossen wij dat samen op. Kosteloos. Gewoon omdat wij met minder geen genoegen nemen!

Heb je alle onderdelen van de learning journey LEAD Leiderschapsreis afgerond? Dan ontvang je jouw Certificaat van Deelname. Dit certificaat wordt via de online leeromgeving toegevoegd aan jouw leerprofiel en is daar ook te downloaden. Net als alle hand-outs die we gebruikt hebben tijdens de leiderschapsreis. Wel zo handig!

e-Learning Platform - Social Mobile Learning Online

LEARNING JOURNEYS

KIES JE EIGEN (LEER)WEG
En daarmee de impact van de training. Lees meer over de unieke Traineroo Learning Journeys!
MEER TRAININGEN
LEIDERSCHAP & MANAGEMENT

Niet helemaal wat je zoekt? Bekijk onze andere trainingen in de categorie “Leiderschap & Management“. Of neem contact met ons op om het ideale programma voor jouw team te bespreken, aansluitend bij de leerdoelen van de organisatie. Wij adviseren je graag!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.