Mystery Visits & Mystery Calls

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
INPROVE Mystery Shopping - Mystery Visit Call Employee Engagement Customer Experience 2

MYSTERY VISITS & MYSTERY CALLS

Ben je benieuwd hoe klanten of gasten de interactie met jouw bedrijf ervaren? Het uitvoeren van een mystery visit (bezoek restaurant, winkel etc..) of mystery call (service- of verkoop gerelateerd) kan een interessant inzicht geven in de actuele situatie. Vaak wordt dit onderdeel ingezet ter voorbereiding op een training of als nulmeting. Door meerdere mystery visits of mystery calls uit te voeren kan het resultaat van jullie (en onze) inspanningen gemeten worden.

De mystery shoppers van onze partner Inprove Mystery Shopping zijn getraind in het observeren van ‘concreet waarneembaar gedrag’. We meten niet alleen kwaliteit en de correcte uitvoering van service-standaarden en procedures. We meten óók klantbeleving/ gastbeleving. Op de meest objectief mogelijke manier. Immers, beleving is altijd persoonlijk. Mystery shopping biedt inzicht in het gedrag van de medewerkers, de merkbeleving van gasten, interne processen en kwaliteitsbewaking – stuk voor stuk cruciale business-KPI’s.

  • Het identificeren van verschillen tussen de gewenste en de daadwerkelijke klantbeleving.
  • Wij rapporteren inclusief advies met concreet stappenplan voor de verbetering van de klantbeleving.
  • Het uiteindelijke resultaat met hogere klantwaardering en meer terugkerende klanten.
INPROVE Mystery Visits - Customer Experience - Employee Engagement
METEN IS WETEN
RESULTAAT & KPI’S
Ervaren klantbeleving is uiteindelijk een resultaat van inspirerend leiderschap en een stimulerend werkklimaat. Wij meten niet alleen de ervaren klantbeleving via een mystery visit of call, maar kunnen ook medewerker-tevredenheid (employee engagement) en klant-tevredenheid (customer experience) meten. En alle resultaten inzichtelijk maken in een real-time online dashboard. Zo zit je er altijd bovenop en kun je daar bijsturen waar nodig. Bekijk hieronder de diensten die we in samenwerking met onze partner Inprove aanbieden.
360 Graden Feedback
Word jij écht als inspirerend en energiek ervaren? Sta jij écht altijd open voor opbouwende feedback? Een 360 Graden Feedback survey biedt inzicht vanuit verschillende perspectieven.
Klanttevredenheid Onderzoek
Door klanttevredenheid / customer experience te meten verkrijg je inzicht in de mate waarin klanten of gasten jouw product/dienst waarderen. Waar gaat het al heel erg goed? En waar is extra aandacht nodig?
Mystery Visits & Calls
Mystery shopping biedt inzicht in het gedrag van de medewerkers, de merkbeleving van gasten, interne processen en service standaarden.
Medewerker Tevredenheid Onderzoek
Blije medewerkers maken blije klanten & gasten! Hoe staat het met de tevredenheid van medewerkers in jouw organisatie? Traineroo helpt graag bij de ontwikkeling, uitvoering en analyse van Medewerker Tevredenheid Onderzoeken.
MEER WETEN OVER
MYSTERY VISITS & CALLS
Wil jij structureel werken aan het verbeteren van klantbeleving en kwaliteit? Dan heb je, naast een helder doel voor ogen, ook een startpunt nodig. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en werkwijze. En kunnen óók helpen bij het ontwikkelen en implementeren van jouw serviceconcept. Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen snel contact met je op!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.