360 Graden Feedback

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
360 Feedback Survey

Over 360 Graden feedback surveys

Mensen weten het vaak mooi te vertellen tijdens een training. Voor een trainer is dat lastig beoordelen. Word jij écht als inspirerend en energiek ervaren? Sta jij écht altijd open voor opbouwende feedback? Een 360 Graden Feedback survey biedt inzicht vanuit verschillende mensen. En dus vanuit verschillende perspectieven vanuit de eigen organisatie. Niet bedoeld als beoordeling, wel als startpunt voor een goed reflecterend gesprek. En daarmee meer inzicht in het eigen gedrag. De 360 Graden Feedback survey wordt vaak ingezet bij leiderschap & management trainingen, maar kan ook in andere situaties toegepast worden.!

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
Benieuwd wat onze meest populaire trainingen zijn op het gebied van klantbeleving & service, leiderschap en persoonlijke effectiviteit? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling van de trainingen op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
MEER WETEN OVER
360 graden feedback?
Wil je jouw team een objectief inzicht geven in hun eigen functioneren? Dan is een 360 Feedback survey een perfecte tool! Naast het faciliteren van het survey-proces helpen wij ook met het formuleren van de vragenset. Aansluitend bij de kernwaarden van jouw organisatie. Meer weten? Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen dan snel contact met je op!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.