Medewerker Tevredenheid Onderzoek

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
Traineroo - Employee Engagement Survey

OVER HET MEDEWERKER TEVREDENHEID ONDERZOEK

Blije medewerkers maken blije klanten & gasten! Hoe staat het met de tevredenheid van medewerkers in jouw organisatie? Uit onderzoek blijkt dat slechts 13% van alle medewerkers écht betrokken is bij zijn of haar bedrijf. Dat is ongeveer 1 op de 8 medewerkers. Schokkend. Training kan bijdragen aan een hogere medewerkertevredenheid. Maar ook extra aandacht voor leiderschapsontwikkeling en cultuurontwikkeling is belangrijk. Wil je weten hoe het met de tevredenheid staat in jouw organisatie? Traineroo helpt graag bij de ontwikkeling, uitvoering en analyse van een Medewerker Tevredenheid Onderzoek. Daarnaast kunnen wij jou vanuit de resultaten van het onderzoek helpen bij de vertaling naar concrete actiepunten en te ondernemen stappen om het resultaat van de volgende meting positief te beïnvloeden. Betrokken medewerkers, die willen we toch allemaal?

Ontwikkelen vragenlijst Medewerker Tevredenheid Onderzoek (mede gebaseerd op de kernwaarden van de organisatie)
Ontwikkeling van de survey
Uitzetten van de survey
Verwerken van data
Rapportage met toelichting & interpretatie
Adviesgesprek

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
Investeren in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers draagt bij aan meer betrokkenheid en vooral: blije medewerkers. Wij bieden een breed scala aan trainingen aan als open training of in-company training. Wat onze meest populaire trainingen zijn op het gebied van klantbeleving & service, leiderschap en persoonlijke effectiviteit? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling van de trainingen op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
MEER WETEN OVER HET
MEDEWERKER TEVREDENHEID ONDERZOEK?
Wil je meer weten over ons Medewerker Tevredenheid Onderzoek en hoe je dit kunt toepassen om structureel te werken aan meer betrokkenheid in de organisatie? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Dat kan fysiek, telefonisch of middels een video-call. Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen dan snel contact met je op!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.