Open Trainingen

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
Open Training - Training Traineroo

Over Open Trainingen

Ben je op zoek naar een passende training voor één of meer medewerkers uit jouw team? Traineroo biedt circa 30 trainingen aan als ‘open training’. Voor deze trainingen kun je één of meer deelnemers inschrijven. Doordat er deelnemers van verschillende bedrijven aanwezig zullen zijn is wederzijdse kennisdeling en inspiratie een belangrijk onderdeel van de training. Hoe doen ze het in andere bedrijven? Bij een open training bieden wij standaard de learning journey ‘Impact Level 1’ aan. Klik hieronder op een thema om te zien welke trainingen er beschikbaar zijn!

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
Traineroo helpt jouw team graag bij hun persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om klantbeleving & service, leiderschap of persoonlijke effectiviteit. Soms zal een combinatie met face-to-face training, e-learning en coaching het meest optimaal zijn. Wij hebben de meest populaire trainingen voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een online training of blended training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
Kevin Kamble - Emaar Hospitality The Address Skyview Dubai
Kevin Kamble
Emaar Hospitality Dubai
Assistant Chief Concierge

De leiderschapstraining van Jeroen heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven in mogelijkheden om de talenten in mijn team (nog) meer tot hun recht te laten komen.  De virtuele trainingsessies waren een waardevolle aanvulling op de trainingsdagen. Ik vond de Leiderschap Karaoke opdracht echt fantastisch! Ik ben gegroeid in mijn coachingsvaardigheden en de manier waarop ik mijn team opzet voor succes. Aanrader!

Jeremy Pamittan - Emaar Hospitality The Address Skyview Dubai
Jeremie Pamittan
The Address Sky View Hotel - Dubai (UAE)
Food & Beverage Coach

Het elke dag nóg beter doen. Reflecteren op je eigen gedrag. De inzichten, tools en oefeningen in de leiderschapstraining waren relevant en zeer leerzaam. Tijdens dit leiderschapsprogramma ben ik gegroeid in leidinggevende vaardigheden en heb de mogelijkheid gehad om deze tijdens de tussentijdse opdrachten direct toe te passen. Ik ben dankbaar dat ik deze training heb mogen volgen!

Mark Kirby - Emaar Hospitality - Address Hotels Downtown Dubai
Mark Kirby
The Address Hotels Dubai
Area General Manager

Ik heb Jeroen van der Schenk leren kennen tijdens een cultuurproject bij The Address Hotels in Dubai. Als consultant/trainer en expert in cultuurverandering begeleidde Jeroen het management team en de afdelingshoofden. Hij is zeer professioneel en heeft het vermogen om emotioneel te verbinden met zijn deelnemers. Zijn bescheidenheid en vermogen om open te zijn over zijn eigen ervaren hindernissen zorgde voor een onmiddellijke ‘buy-in’ met bij de leidinggevenden. Hij geeft trainingen in leiderschap met duidelijke praktijkvoorbeelden en veel eigen praktijkervaring, actueel en relevant. Hij is niet bang om de confrontatie aan te gaan waar nodig en zorgt ervoor dat iedereen op één lijn zit. Tijdens de COVID-19 lock-down zette hij een online training  van 8 weken op voor de leidinggevenden. Hierdoor bleven de leiders  verbonden met elkaar en de ingezette cultuurverandering. Ik beveel Jeroen zonder twijfel aan bij andere bedrijven en blijf ook in de toekomst graag met hem samenwerken.

 

 

Marjon Terpstra - Olympia - Kirsten Lang Traineroo Training Coaching Consultancy
Marjon Terpstra
Performance Solutions
Lead Development - Product Owner a.i. GrowBee

Kirsten is een getalenteerde, betrokken en gedreven professional. Ik heb Kirsten ervaren als iemand die openstaat voor vernieuwing, die secuur en pragmatisch is maar vooral ook erg prettig en transparant in de samenwerking. Kirsten is een echte vakvrouw met passie voor wat ze doet!

MEER WETEN OVER
OPEN TRAININGEN?
Traineroo biedt ruim 30 open trainingen aan. Je kunt voor deze trainingen 1 tot 12 medewerkers inschrijven. vanaf 5 deelnemers is het financieel aantrekkelijker om de training in-company plaats te laten vinden.  Wil je meer weten over onze open trainingen, online trainingen en e-learning modules? Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen dan snel contact met je op!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.