In-company Training

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
Giving-Europe-Keynote-Training-Traineroo-Incompany-Training

Over In-company Trainingen

Ben je op zoek naar een passende training voor jouw team? Wij bekijken graag samen welke training het beste past bij jouw leerdoelen. Van een training klantbeleving tot verkooptraining, een interactieve teambuilding sessie tot een intensief leiderschapsprogramma. Een in-company training is gebaseerd op een bestaande training die in jouw eigen organisatie gefaciliteerd wordt. Met alleen deelnemers uit jouw eigen organisatie. Het voordeel daarvan is dat de trainer dieper (en meer specifiek) kan ingaan op situaties die in jouw bedrijf spelen. Wanneer je meer dan 5 deelnemers wilt laten deelnemen aan een training is het ook nog eens financieel voordeliger om de training in-company uit te laten voeren!

Bij elke in-company training voeren wij een intake-gesprek met jou als opdrachtgever, Daarin bespreken we ook of de training volledig aansluit op jullie leerdoelen, of dat er een aantal aanpassingen in het programma gedaan moeten worden. Je ontvangt van ons een voorstel waarin we duidelijk uitleggen wat we gaan doen en hoe dit bijdraagt aan de leerdoelen. Ook maken we een overzicht van de kosten / investering. Zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Na uitvoering van de in-company training (en eventueel aanvullende onderdelen uit de learning journey) evalueren we de training. Met de deelnemers én met jou! Wij garanderen dat jullie onze trainingen met tenminste een dikke 8 beoordelen.

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
Benieuwd wat onze meest populaire trainingen zijn op het gebied van klantbeleving & service, leiderschap en persoonlijke effectiviteit? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling van de trainingen op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
MEER WETEN OVER
IN-COMPANY TRAINING
Wil je meer weten over onze in-company trainingen? Wij maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan fysiek, telefonisch of middels een video-call. Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen dan snel contact met je op!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.