Maatwerk Training

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
Corendon-Hotels-Casting-Event-Traineroo-1

Over Maatwerk Trainingen

Het is soms lastig om de training te vinden die exact aansluit op jouw doelstellingen en leerdoelen. Dan is een ‘training op maat‘ de beste oplossing! Wij formuleren samen de leerdoelen, het gewenste resultaat én de gewenste deelnemer-beleving. Op basis daarvan gaan we aan de slag met het maken van een opzet van de meest effectieve learning journey. En dat is geen ‘natte vinger’ werk. Wij werken met de beste learning designers die alles weten van het ontwikkelen van effectieve training programma’s. Daar waar mogelijk maken we natuurlijk gebruik van (delen van) bestaande content, want dat scheelt jou in de kosten. Je ontvangt van ons een voorstel waarin we duidelijk uitleggen wat we gaan doen en hoe dit bijdraagt aan de leerdoelen. Ook maken we een overzicht van de kosten / investering. Zodat je precies weet waar je aan toe bent!

Na uitvoering van de maatwerk training (en eventueel aanvullende onderdelen uit de learning journey) evalueren we het programma. Met de deelnemers én met jou! Wij garanderen dat jullie onze trainingen met tenminste een dikke 8 beoordelen.

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
Benieuwd wat onze meest populaire trainingen zijn op het gebied van klantbeleving & service, leiderschap en persoonlijke effectiviteit? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling van de trainingen op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
MEER WETEN OVER
MAATWERK TRAINING
Wil je meer weten over onze maatwerk trainingen? Wij maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan fysiek, telefonisch of middels een video-call. Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen dan snel contact met je op!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.