Coaching on-the-job

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
On-the-job Coaching - Traineroo

Over COACHING ON-THE-JOB

De naam zegt het al, onze coach loopt letterlijk met jou op de werkvloer mee. Observeren, reflecteren en vragen stellen. Het voordeel is natuurlijk dat er altijd volop praktijksituaties zijn. Situaties waarover geen discussie mogelijk is. Het is immers zojuist gebeurd. Door praktijksituaties als voorbeeld te gebruiken om onderliggend gedrag te bespreken wordt coaching een stuk effectiever. Nu horen we je al vragen: “O mooi, kom mijn team maar even strak zetten!”. Dat doen we dus niet. Wij gaan NOOIT op de stoel van een manager of leidinggevende zitten. Bij coaching on-the-job helpen we jou als leidinggevende om jouw team te coachen. Zodat reflectie niet alleen plaatsvindt als onze coach er is, maar ook als wij weer verdwenen zijn.

Opbouw On-the-job Coaching

De exacte invulling van on-the-job coaching bespreken we tijdens een intake-gesprek. Hierin komen de uitdagingen, het gewenste resultaat en de opbouw van de on-the-job coaching aan bod, Eigenlijk is deze intake al meteen de eerste stap in het coachingsproces. Om je toch wat meer beeld te geven bij On-the-job Coaching tref je hieronder een ‘high-level’ stappenplan aan.

  • Intake gesprek (vooraf, bepalen leerdoelen en stappen)
  • Startgesprek (circa 30-60 minuten)
  • Observatie sessie 1 tijdens het werk en interactie met teamleden en/of klanten
  • Reflectie (30 minuten)
  • Observatie sessie 2 tijdens het werk en interactie met teamleden en/of klanten
  • On-the job reflectie
  • Evaluatie gesprek (circa 30-60 minuten)
  • Schriftelijke terugkoppeling
MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
Benieuwd wat onze meest populaire trainingen zijn op het gebied van klantbeleving & service, leiderschap en persoonlijke effectiviteit? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling van de trainingen op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
MEER WETEN OVER
COACHING ON-THE-JOB?
Coaching on-the-job is misschien we  dé meest effectieve opvolging op trainingen. Wij helpen je in jouw werkpraktijk bij het toepassen van hetgeen je tijdens een training geleerd hebt. Maar On-the-job Coaching kan ook losstaand ingezet worden om mensen in de organisatie te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Wij zorgen altijd voor de perfecte match tussen coach en coachee. Wil je meer weten over de mogelijkheden van coaching? Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen dan snel contact met je op!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.