Praktijkopdrachten

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
Praktijk Opdrachten - Training Traineroo

Over PRAKTIJK OPDRACHTEN

Wij willen training relevanter, leuker én effectiever maken. Dan is de vertaalslag van de training naar de eigen werkpraktijk natuurlijk cruciaal. Bij Traineroo zetten we (praktijk)opdrachten in als onderdeel van learning journeys. Voor, tijdens of na de training. Opdrachten specifiek gerelateerd aan het onderwerp van de training. Voor aanvang van de training kunnen opdrachten, vaak als onderdeel van een e-learning programma, de deelnemer helpen zich nog beter voor te bereiden op een training. De opdracht kan een onderzoek bevatten, maar kan ook bijvoorbeeld het maken van een teamanalyse zijn. Of het verzamelen van gegevens over KPI’s. Tijdens de training werken we altijd met ‘experience based’ opdrachten. Leren door te ervaren en reflecteren. Opdrachten na een training zijn meestal gericht op toepassing van het geleerde in de praktijk, in combinatie met (zelf)reflectie. Wanneer er opdrachten gegeven worden als onderdeel van een learning journey worden deze altijd door de trainer bekeken en voorzien van feedback. Of meteen in de training besproken! Bij in-company en maatwerk trainingen kunnen wij de opdrachten ontwikkelen op één of meer specifieke situaties of vraagstukken in jouw organisatie. Wij denken daar graag over mee. Wil je weten hoe? Neem even contact met ons op!

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
Praktijkopdrachten kunnen worden ingezet als onderdeel van een training of learning journey. Of het nu gaat om klantbeleving & service, leiderschap of persoonlijke effectiviteit. Wij zorgen voor opdrachten die goed aansluiten bij de praktijk en deelnemers helpen om het geleerde direct toe te passen! Wij hebben de meest populaire trainingen voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een online training of blended training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
MEER WETEN OVER DE
PRAKTIJK OPDRACHTEN?
Wil je meer weten over onze praktijkopdrachten en de mate van maatwerk die we hierin kunnen bieden? Wij denken graag met je mee. Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen dan snel contact met je op!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.