Training Evaluatie

TRAINING MODULES - STEL JE EIGEN LEERPAD SAMEN
Training Feedback Feedforward Evaluatie - Traineroo Talent Development

Over TRAINING EVALUATIE

Reflectie zit in ons DNA. Logisch als je het elke dag weer een stukje beter wilt doen, toch? Daarom is evaluatie een vast onderdeel bij alles wat we doen. Of je nu deelnemer in een training bent of opdrachtgever van een maatwerk training of in-company training. Evalueren doen we altijd! Wat ging er goed? Wat kunnen we een volgende keer nog beter doen? Welke groepsdynamiek hebben we waargenomen? Wat zijn de belangrijkste leermomenten geweest? Hoe kijk je terug op jouw persoonlijke ontwikkeling tijdens de training? En ook: wat zijn mogelijke vervolgstappen? Trainingen dienen effect te hebben. Wij garanderen een gemiddelde beoordeling van tenminste een dikke 8 (op een schaal van 1-10). Heb je dat niet ervaren? Dan lossen wij dat samen op. Kosteloos. Gewoon omdat wij met minder geen genoegen nemen!

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
Benieuwd wat onze meest populaire trainingen zijn op het gebied van klantbeleving & service, leiderschap en persoonlijke effectiviteit? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling van de trainingen op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
MEER WETEN OVER
TRAINING EVALUATIE
Wil je meer weten over de wijze waarop wij de evaluatie en terugkoppeling na trainingen invullen? Wij lichten dat natuurlijk graag toe. Dat kan fysiek, telefonisch of middels een video-call. Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij nemen dan snel contact met je op!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.